Şimdi Ara

cowon d2 şarz denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçenlerde cowon d2 için bir deneme yaptım şarz yüzünden şarzı full yaptıktan sonra film açtım ve o şekilde (kulaklık takılı,ses normal,ekran koruma kapalı) 8 saat 36 dakika sonra şarzı bitti.aynı şekilde almama sebep olan arkadaşımın d2 si 8 saatte iki diş düşürdü ilginize duyrulur ve yorumlarınız beklenir.daha evvelde sordum ama cevap alamadım diğer kullanan arkadaşların şarzları nasıl herkes için böylemi yoksa cihazı servise göndermelimi çünkü giderse en az bir ay alır geri gelmesi...ilginize teşekkürler

• Ekran parlaklığını düşürdüğünde 10 saati zorlayacaktır. Tabi filmin kalitesi de etkilidir bu sürede. Senin gibi oturup deneme fırsatım olmadı ama aldığımda tam dolu olan şarzıyla 2 saat 45 dakika kadar uzunluğu olan Karayip Korsanları serisinin son filmini izledim. Üzerine de 30 saate yakın müzik dinlediğimi tahmin ediyorum. Eski mp3 çalarımın şarzı 7-8 saati zor gördüğünden bu değerler benim için göz kamaştırıcı

Bence gayet güzel sonuç almışsın. Arkadaşının nasıl kullandığını tam olarak bilmediğimden yorum yapamıyorum.
  • teşekkür ederim mesajın için kardeşim.ben ekranı fazla parlak kullanıyorum ve elimdeki filmlerin tamamı iyi görüntülü filmler.bende bir minton deneyimi atlattıktan sonra bu konuda bir hayli tereddüt içindeyim ama cihaza güvenim sonsuz.servisle uğraşmaktan kurtardığın için sağol.saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shrike -- 6 Şubat 2009; 21:28:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.