Şimdi Ara

COWON F2 vs TREKSTOR VIBEZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

@sound blaster
    denedinmiki konuşuyosunnokia 6300 ım bile organix ten daha güzel ses veriyooo!!
    milletin bu cowona gıcıklıgı nedir anlamadım ya.
    @beratkaya23
    bu değiştirdigim 4 mp3 çalar.
    1.çakma sony
    2.sony a1000
    3.trekstor iBeat
    4.cowon f2
    buldugum en iyi ses kalitesi cowonda var.bi arkadaşım organix aldı benim cowonu dinledikten sora olm benimki çöp dedi

Trekstor organix in testlerini görmediniz galibahttp://www.trekstor.de/en/products/detail_mp3.php?pid=19&page=2

bu kadar ödül alan ve ayrıca formula1 in patronunun özel olarak mp3 çalar yaptırtmasıyla çıkan bi marka
    gerisi size kalmış.

• hangi trekstor us5 mi vibez mi?us5 te sigmatel çip var mı?
  • vibez şahane bir ürün kesinlikle cowondan bariz daha iyi ses kalitesi var dünyanın en iyisi vibez şuanda sennheiserle anlaşmalı bir firma trekstor zaten ikiside alman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 24 Nisan 2008; 16:46:47 >
  • arkadaslar vibezin ses çıkısı kaç mW bir de f2 nin mi sesi daha yüksektir vibez inmi?

not: kulaklık sennheiser cx500
  • forumda okuduguma gore f2 nın cıkıs gucu vıbez den daha yuksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 5 Haziran 2008; 2:08:24 >
  • evet Cowon F2 nin ses çıkış gücü (60mw) Vibezden ve daha bir çok cihazdan daha fazla. Ama vibezin de gayet yeterli bir ses yüksekliği var. Unutmayın, yüksek ses her zaman kaliteli ses demek değildir. İkisini de deneyip, dinleyip almanızı öneririm. Ben de ikisi de var
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchoret90

evet Cowon F2 nin ses çıkış gücü (60mw) Vibezden ve daha bir çok cihazdan daha fazla. Ama vibezin de gayet yeterli bir ses yüksekliği var. Unutmayın, yüksek ses her zaman kaliteli ses demek değildir. İkisini de deneyip, dinleyip almanızı öneririm. Ben de ikisi de var

hocam bende ipod nano vardı sattım sesi az olduğu için sence vibezin sesi ipod nanodan gerçekten farkedilir derecede yüksekmidir?

bu arada sennheiser cx500 ile vibezden tam bir performans alabilirmiyim???

şimdiden teşekkürler....

• cowon F2 ler ne kadar dır ve istanbulda nereden bulunabilir
  • bu topik kafa karıstırmaktan baska bir seye yaramamıs bence...kimse neyin ne oldugunu tam anlamıyla bilmeden marka fan lıgı yapıyor neden anlamıyorum...sanki imalatını yapan mühendis amcanızın oglu gibi konusuyorsunuz...mp 3 dinleyip nasıl dogal ses alınır onuda kestiremiyorum ama...galiba bu konuda yorum yapan arkadaslar kayıpsız formatın ne oldugunu dahi bilmiyordur...ben bir cowon d2+ kullanıcısıyım. hedefimde yakın zamanda cowon s9 var...cowonu yabana atan arkadaslarıma sasırıyorum gercekten...yurdısı forumlarda s9 modelinin gelmis gecmis en iyi ses kalitesine sahip alet oldugu tescillenmisken siz burda f2 vibez tartısması yapıyorsunuz...s9 ve vibezi yanyana koyun biri tas devri biri uzay cagı aleti gibi duruyor...cx300 de kulaklık falan degil onuda özellikle belirteyim...gercekten sasırıyorum vibez ve cx 300 kullanarak cok dogal ses aldıgını iddia eden arkadaslara...uyanın millet aya cıkıyo yada s9 yapıyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: batman19

bu topik kafa karıstırmaktan baska bir seye yaramamıs bence...kimse neyin ne oldugunu tam anlamıyla bilmeden marka fan lıgı yapıyor neden anlamıyorum...sanki imalatını yapan mühendis amcanızın oglu gibi konusuyorsunuz...mp 3 dinleyip nasıl dogal ses alınır onuda kestiremiyorum ama...galiba bu konuda yorum yapan arkadaslar kayıpsız formatın ne oldugunu dahi bilmiyordur...ben bir cowon d2+ kullanıcısıyım. hedefimde yakın zamanda cowon s9 var...cowonu yabana atan arkadaslarıma sasırıyorum gercekten...yurdısı forumlarda s9 modelinin gelmis gecmis en iyi ses kalitesine sahip alet oldugu tescillenmisken siz burda f2 vibez tartısması yapıyorsunuz...s9 ve vibezi yanyana koyun biri tas devri biri uzay cagı aleti gibi duruyor...cx300 de kulaklık falan degil onuda özellikle belirteyim...gercekten sasırıyorum vibez ve cx 300 kullanarak cok dogal ses aldıgını iddia eden arkadaslara...uyanın millet aya cıkıyo yada s9 yapıyo...

2 senelık bı konu artık gectı gıttı kımse tartısmıyor dusunmuyor bıle
    yorumun bosuna olmus :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.