Şimdi Ara

Cowon iAudio U3 incelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
0
Favori
27.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ya bu şarkı sözlerini nasıl ekleyeceğiz?

Edit :http://forum.donanimhaber.com/m_12276212/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarman -- 19 Şubat 2007; 17:21:18 >
  • Ses konusunda tartışma götürmez, ses çok az kademeli artıyor denilmiş bana pek öyle gelmedi gayet fark ediliyor, zaten ben 18-24 arasında tutuyorum sesini fazlasıyla yeterli...

Lirik ekleme olayını kullanmayı hiç düşünmemiştim, ama şimdi uğraşcam bakalım biraz, yapabilirsem yazarım burayada nasıl olduğunu...
  • bır arkadasım sayıyo... foruma da uye... forumdakı nıckı celchuk ..... ıstersen bır ulas...http://forum.donanimhaber.com/m_9806484/tm.htm lınkınde de dıger sattıgı urunler var.. bu lınkten de ulasabılırsın sanırım.. guvenılır bır arkadastır..
    quote:

Orjinalden alıntı: progressiver

cowonunu satacak olan varsa alınır yada bana yardim edin nerden nasıl alınır yurt dışından bir tanede acil bende istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: biolog_hakan

bır arkadasım sayıyo... foruma da uye... forumdakı nıckı celchuk ..... ıstersen bır ulas...http://forum.donanimhaber.com/m_9806484/tm.htm lınkınde de dıger sattıgı urunler var.. bu lınkten de ulasabılırsın sanırım.. guvenılır bır arkadastır..
    quote:

cowonunu satacak olan varsa alınır yada bana yardim edin nerden nasıl alınır yurt dışından bir tanede acil bende istiyorum

ilgin için teşekkürler pm attım

• Bende u3 sahibiyim artık mükemmel ses kalitesi var küçücük aletten nasılda o ses çıkıyor şimdi iyi bir kulaklık almak lazım SONY MDR-EX71SL kullanan varmı ?
  • arkadaşlar bu arada şarjın bittiğini nasıl anlıyoruz ? birde slow şarj mı yapmalı yoksa normal şarj mı ? gerçi slow daha iyi olur ama??
  • bu alet nasıl alınır
  • Neredesiniz u3 sahipleri ?
  • bır arkadasım sayıyo... foruma da uye... forumdakı nıckı celchuk ..... ıstersen bır ulas...http://forum.donanimhaber.com/m_9806484/tm.htm lınkınde de dıger sattıgı urunler var.. bu lınkten de ulasabılırsın sanırım.. guvenılır bır arkadastır..

quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

bu alet nasıl alınır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Da®ksiDe©

Ses konusunda tartışma götürmez, ses çok az kademeli artıyor denilmiş bana pek öyle gelmedi gayet fark ediliyor, zaten ben 18-24 arasında tutuyorum sesini fazlasıyla yeterli...

Lirik ekleme olayını kullanmayı hiç düşünmemiştim, ama şimdi uğraşcam bakalım biraz, yapabilirsem yazarım burayada nasıl olduğunu...

Hangi kulaklıgı kullanıyorsun? Ben Px100 le kullanıyorum. Birde sesi aşırı açmıyorum ama ilerde kulaklıgın basları patlar "pırt pırt" diye sesler gelirmi diye korkuyorum.
  • benimde cowonum var artık
  • quote:

benimde cowonum var artık

Hayırlı olsun.Benimde kendime ve arkadaşlarıma aldığım 3.U3 oldu.4. yolda
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarman

Hangi kulaklıgı kullanıyorsun? Ben Px100 le kullanıyorum. Birde sesi aşırı açmıyorum ama ilerde kulaklıgın basları patlar "pırt pırt" diye sesler gelirmi diye korkuyorum.

cx 300 le kullanıyorum basla fazla bi işim yok aksine tiz lazım bana, cx 300 de fazlasıyla işimi görüyor, çok çok çok memnunum gerçi u3 bu ses kalitesiyle hangi kulaklıkla kulanılırsa kullanılsın bişi değişmez yinede kullanıcısını doyurur gibi geliyo bana çünkü ep630, mx200 ve kendi kulaklıklarınıda denedim hepside mükemmeldi. Dedim ya basla işim yok, tizlerdir müziğimde esas...
  • quote:

benimde cowonum var artık

Hayırlı olsun güle güle kullan.
  • arkadaslar bu gun dogubanktan normal prızdan sarj etmeye ayaran adaptoru 4 lıraya aldım umarım sarj ederken zarar vermez... cunku bu kadar pahalı bır cıhaz aldıktan sonra sarj aletıne 4 lıra vermek bana cok az geldı bu alet parasının hakkını sonuna kadar verıyo.. gecen rıplenmıs bır sarkıyı basslar sonuna kadar acıkkan sesını yavas yavas sona dayayım dedım... o da ne ıe4 bıle sankı zorlanbıyordu ses cıkısına... yanı ole bır aletkı ehıl ellerde olmazsa basa ıs acar

• Sesi (dışardayken) hangi aralıklarda açık tutuyorsunuz? Şarkıya göre biraz değişiyor ama ben px 100 le 29-34 arasi kullanıyorum. Anca bu aralıklarda muzigi hissedebiliyorum.
  • 36-37 bu arada creative ep-630 ile kullanan varmı u3'ü nasıl performansı
  • Ben en fazla 22 (cx300 ile kullanıyorum)
  • pekı arkadaslar f2 ile u3 arasında ses konusunda bi farklılık varmıdır..f2 nın seklı benım daha hosuma gıttı...u3 kullanıcısının sayısının f2 kulşlanıcısının sayısından oldukca fazla galıba bunun nedenı dedır...yardımcı olursanız sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: onderzengin

pekı arkadaslar f2 ile u3 arasında ses konusunda bi farklılık varmıdır..f2 nın seklı benım daha hosuma gıttı...u3 kullanıcısının sayısının f2 kulşlanıcısının sayısından oldukca fazla galıba bunun nedenı dedır...yardımcı olursanız sevınırım

bunun en temel sebebi U3'un F2'den yaklasik 1 yil once piyasaya surulmesi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.