Şimdi Ara

COWON J3 - S9 U YURDIŞINDAN NASIL GETİRTEYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cowon s9 ile j3 arasında fark nedir? Harici kart dışında. J3 ü fiyat farkına rağmen almaya değer mi?

Bu iki üründen birisini alacağım. 16gb veya 32gb olacağını fiyat belirleyecek. Kararsızım.

Öncelikle kafama takılan sorular var.

1- Yurt dışından alınan üründe garanti oluyor mu?
    2- Fatura oluyor mu?

3 şekilde yurdışında getirme şansım var.

1- Şirkette iş için yurtdışına giden kişilere aldırmak.
    + Bu ay içinde ingiltereye gidecekler var. Ancak ingilterede fiyatlar sterlin olduğundan pahalı. Amerikaya giden ne zaman olur belli değil şu an.
    + İngiltere'den aldırtırsam gümrük vergisi ödemeden cihazı yurtiçine sokabilir mi? Sokabilirse nasıl?
    + İngiltere'den alırken cihazı garantisi varsa garantiyi onaylatıp getirse ilerisi için faydası olurmu?

2- Amerika da yaşayan arkadaş yardımıyla alma.
    + Amerika da yaşayan arkadaşım var. Cihazı arkadaşa aldırsam Türkiye ye gönderebilir mi?
    + Gönderebilirse bunu nasıl yapabiliriz? (Hediyedir vs.)
    + Türkiye ye sorunsuz gönderebilecek kargo firması nedir?
    + Gümrük vergisi ödememek için ne yapmak gerekir?
    + Arkadaşıma fazla veya hiç komisyon ödemeden cihazın parasını nasıl gönderebilirim?

3-ebay dan satın almak.
    + Bildiğiniz güvenli satıcı varmıdır?
    + Cihazın garantisi ve faturası oluyor mu buradan alsam?
    + Gümrük vergisi ödememek için ne yapmak gerekir?
    + Türkiye ye sorunsuz gönderebilecek kargo firması nedir?
    + Bu secenekte ödeme paypal üzerinden mi yapılıyor?

Bu alternatiflerden hangisini önerirsiniz. Yurtdışından ürün getirme konusunda acemi olduğumdan detaylı şekilde cevap verirseniz güzel olur. Eminim birçok kişide beni gibi acemidir.

Vereceğiniz tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdede80 -- 4 Ağustos 2010; 15:01:55 >

• Yokmu önerisi olan. Amacım en ucuza en güvenilir, sorunsuz şekilde almak
  • j3'ün tek farklı coklu dokunmatik ekran desteği,dahili hoparlor ve kart girişi...başka hiçbir farkı yok ses ve video özelliği olarak aynı yani...zaten okadar para etmezler yazık edersin parana
    yurtdişindan gonderimlerde de üzerine 100$ etiketi vurun ve hediye diye yazın gümrük sorunu olmaz kargo olarak fedex güvenilirdir.
    garanti ve faturası oluyor ama tr geçerli değil garanti tekrar amerika'ya gondermen gerekiyor garanti için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhancansu09

j3'ün tek farklı coklu dokunmatik ekran desteği,dahili hoparlor ve kart girişi...başka hiçbir farkı yok ses ve video özelliği olarak aynı yani...zaten okadar para etmezler yazık edersin parana
    yurtdişindan gonderimlerde de üzerine 100$ etiketi vurun ve hediye diye yazın gümrük sorunu olmaz kargo olarak fedex güvenilirdir.
    garanti ve faturası oluyor ama tr geçerli değil garanti tekrar amerika'ya gondermen gerekiyor garanti için...

tam tersine fedex ups falan bunlara aman dikkat diyorum , bu ticari firmalar takılmıyacak ürünleri dahi gümrüğe takma peşindeler takıldığı zamanda ambarına alıyor ürünü gümrük masraf , ordinari vs.. masraflar cıkarıyor

• Ebay'de ukiahh diye biri var. Ondan ben 2 adet mp3 çalar aldım ve ikisi de 1 hafta içinde sorunsuzca geldi. Üzerine 50$ ve mp3 yazınca hiç sorun olmuyor. S9-J3 arasında kaldıysanız kesinlikle J3 alın. Multitouch,daha hızlı işlemci,daha iyi arayüz,daha iyi şarj süresi,micro sd kart girişi,hoparlör, kulaklık takmadan radyoyu açabiliyorsunuz, kasa kalitesi daha iyi ve oval olmaması bence daha iyi. Yani baya üstünlüğü var.
  • ben cowon j3 kullanıyorum öğrenmek istediğiniz şeyler varsa cevaplarım alacaksanız kesinlikle j3 alın daha önce s9 kullanmıştım bunu görünce onu satıp bunu aldım
  • Tşk

Cowon s9 32 gb titanium black aldım. Ses 10 numara. Ancak şimdi ürünü satıyorum. Üründe sorun yok . Iphone 4 için para lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebo01

Ebay'de ukiahh diye biri var. Ondan ben 2 adet mp3 çalar aldım ve ikisi de 1 hafta içinde sorunsuzca geldi. Üzerine 50$ ve mp3 yazınca hiç sorun olmuyor. S9-J3 arasında kaldıysanız kesinlikle J3 alın. Multitouch,daha hızlı işlemci,daha iyi arayüz,daha iyi şarj süresi,micro sd kart girişi,hoparlör, kulaklık takmadan radyoyu açabiliyorsunuz, kasa kalitesi daha iyi ve oval olmaması bence daha iyi. Yani baya üstünlüğü var.

ukiahh diye biri yokkı ben göremedim valla..nasıl bulcaz bu herifi...bide kaca aldın kardesım j3 u..aparatlarınıda aldınmı
  • niye bu kadar pahalı peki 32 gblık j3 303 dolar..amazonda 269 dolar..amazon daha mantıklı değil mi?
  • Amazon'dan alabiliyorsan mantıklı tabi ama amazon gönderse bile 150 euroyu geçeceği için gümrük vergisi alınacak. O yüzden 350-400 dolara gelebilir.
  • amazondan arkadasa sıparıs ettırcem oda artık bı gelenle bana yollatcak..

Awesome eger kullanıyorsam sana sorayım bı kac soru..kımse pek ugramaz oldu buralara..

Eger sen kullanıyorsan s9 veya j3 yanında adaptoru kılıfı vs sını tavsıye edermısın..
    bıde yanında hangı kulaklık gıder.
  • Ben,kardeşim ve bir arkadaşım baya mp3 çalar alıp deniyoruz. J3 de elimde mevcut şu anda. Hatta favori mp3 çalarım diyebilirim. Ses rengi bazı markalar kadar doğal değil ama ses kalitesi olarak sony'nin en üst mp3 çalarları ile rahatlıkla kapışabilir. Ses rengi farklı olduğu için analitik kulaklıklarla daha iyi gidiyor ama dinlediğin müzik türüne göre her tarzda uygun kulaklık bulunabilir. Ben senn ie8 ve phonak pfe ile kullanıyorum ve ikisi ile de güzel gidiyor. Buaraya kadar ses ile alakalıydı.

Diğer sorularına cevap verebileceğimi sanmıyorum çünkü J3 arkadaşımın olduğu için ben pek yanımda taşımıyorum. Yalnız çizilmez cam olduğu için arkadaşımın kılıfa gerek duymadığınız biliyorum. Adaptör olarak da iphone'un şarj cihazı ile şarj ediyor Zaten usb girişi olan her şarj aleti uygun olur.

• tmm adaptore gerek yok o zaman..aslında oyle bellı bır tarzın ıcıne sıkışmak istemiyorum.daha önce ep630 u kullandım ve cokta memnun kalmıstım.dedıklerıne tekrardan bakayım..kulaklıklarayani :)

bugun sıparıs verıcem amazondan.
  • j3 ün kasasını sevmedim. s9 alıcam biraz daha ucuz.
  • Arkadaşlar sıfırdan farksız j3 üm satılıktır.
    Düşünenler için;

http://forum.donanimhaber.com/m_45902128/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45902128
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.