Şimdi Ara

cowon U3 mü F2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni bi topik açtığım için üzgünüm ama diger başlıklar altında yazdıgım sorulara cevap alamadım.kimse cevaplandırmadı...ben bir cowon getirtecegim.cowon f2 ve u3 düşündüğüm modeller.bazı arkadaşlar dizayn dışında herseyin aynı oldugunu söylüyor ses kalitesi vb. şeylerin...ama bazıları u3 ün daha kaliteli ses verdiğini söylüyor.chiplerinin markalarının aynı oldugunu ama modelleri farklı oldugundan u3ün daha ii sese sahip oldugunu söylüyorlar.eger sesleri aynıysa tasarım f2 nin tasarımını çok beğendim ama u3 ün ses kalitesi filan daha iiyse u3 te alabilirim. bi bilgisi olan varmı bu konuda???

• arkadaşlar lütfen cevaplandırabilirmisniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zogby

arkadaşlar lütfen cevaplandırabilirmisniz?
    Ben U3'nin ses kalitesinin daha üstün olduğunu kimin söylediğini merak ediyorum. Ortalıkta bu söylenti dolaşıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_11964662/mpage_5//tm.htm#14476972

Bak, ben bu mesajımda bu soruya cevap verdim ama detaylı bilgiyi araştırıyorum şu anda. Internet'teki bilgilerin çoğu Rus sitelerinde ve ben de Rusça bilmediğim için pek bir şey anlamıyorum. Ama U3'nin ses kalitesinin daha iyi olduğunu iddia ediyorsa, bana sağlam bir kaynak göstersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Ben U3'nin ses kalitesinin daha üstün olduğunu kimin söylediğini merak ediyorum. Ortalıkta bu söylenti dolaşıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_11964662/mpage_5//tm.htm#14476972

Bak, ben bu mesajımda bu soruya cevap verdim ama detaylı bilgiyi araştırıyorum şu anda. Internet'teki bilgilerin çoğu Rus sitelerinde ve ben de Rusça bilmediğim için pek bir şey anlamıyorum. Ama U3'nin ses kalitesinin daha iyi olduğunu iddia ediyorsa, bana sağlam bir kaynak göstersin.

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    evet bir bilgisi olan varmı konu hakkında

• quote:

evet bir bilgisi olan varmı konu hakkında

Alıntıları Göster
    sesler kesınlıkle aynı...f2 nın daha guzel durdugu kanaatındeyım...u3 cok daha basıt bı yapıya sahıp...
  • hem u3 hem f2 kullanmış biri olarak şunu belirteyim.f2 nin ses kalitesi u3 ten daha iyi.aynı kulaklıkla ve aynı müziklerle test ettim.şu an d2 kullanıyorum ve iddia ediyorum f2 nin ses kalitesi d2 den bile iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok74

hem u3 hem f2 kullanmış biri olarak şunu belirteyim.f2 nin ses kalitesi u3 ten daha iyi.aynı kulaklıkla ve aynı müziklerle test ettim.şu an d2 kullanıyorum ve iddia ediyorum f2 nin ses kalitesi d2 den bile iyi.
    hadi ben de bu başlığa sorayım: cowon f2 mi, samsung YP-Z5Q mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspcü

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

F2 tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

F2 tabi ki.

Alıntıları Göster
    bence de cowon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkoc -- 24 Mayıs 2007; 18:48:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkoc

bence de cowon

Alıntıları Göster
    z5 çok çok iyi ses veren bir cihaz ikisinide dinleyip öyle karar verin.Kafan cowon demeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Dying Wish

z5 çok çok iyi ses veren bir cihaz ikisinide dinleyip öyle karar verin.Kafan cowon demeyin.

Alıntıları Göster
    Bence de dinlemeden mp3 çalar almayın.
    Mutlka dinleyin.
    Bende de cowon f2 var ses çok ayrıntılı ve çok fonksiyonel bir cihaz.
    İşçiliği falan da çok iyi ama daha evvel elimde bulunan 90 model sony walkmen'den aldığım dinleme zevkini alamadım maalesef.
    Evet komik gibi geliyor insana ama gerçek bu !!!
    O yüzden herkesin zevki ayrıdır ve mp3 çalar almadan evvel dinlemenizi tavsiye ederim.
    F2 vs U3 dersen eğer ellerin büyük ise F2 kullanımı biraz sorun yaratabilir.
    Bence F2 ile U3 arasındaki en temel fark kumanda tarzında.
    Joystick mi yoksa tuşlu mu istiyorsun onu düşün.
    Sesi arasında(varsa bile) bariz fark olacağını zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hammerusta

Mutlka dinleyin.
    İşçiliği falan da çok iyi ama daha evvel elimde bulunan 90 model sony walkmen'den aldığım dinleme zevkini alamadım maalesef.
    O yüzden herkesin zevki ayrıdır ve mp3 çalar almadan evvel dinlemenizi tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Hammerusta'ya katılıyorum ben u3 kullanıyorum f2 dinlemedim ama ses konusunda çok fazla fark olacağını sanmıyorum zaten cowon ses olarak seni tatmin eder bu konuda şüphen olmasın burada mp3 playeri nasıl istediğin önemli benim için boyut önemliydi o yüzden u3 tercih ettim bunu özellikle yazın kullanımı kolay old.için tercih ettim kışın çok fazla önemli olmuyor ama yazın sdece t-shirt giydiğin için kotun cebine koyup rahat bir şekilde dolaşabiliyorsun burada seçim senin ses konusunda her ikiside seni tatmin eder...

• quote:

Orijinalden alıntı: hammerusta

Mutlka dinleyin.

Alıntıları Göster
    dinleme imkanı olsa dinlerdim ama maalesef yok işte.

• quote:

dinleme imkanı olsa dinlerdim ama maalesef yok işte.

Alıntıları Göster
    cevaplarınız için teşekkür ederim.küçük tuslarının sorun yaratacgını düşünmüyorum f2 nin ellerim pek büyük sayılmaz ve dolma parmak değilimama cowon f2 nin samsung la karşılaştırılması kafamı karıştırdı yani ses kalitesi sıralamasının çoğuna göre cowon ve iriver yarışıyor zannediyordum.tamam samsungun ses kalitesinin de ii oldugunu biliyorum ama bu kadar da iyi mi ya.ne bilim cowon çoğuna göre en iyisi.daha başarılısı yok filan die biliyodum yanlış mı biliyorum söyleyin ondan alıyım yanihem samsung daha hesaplı..............bir de arkadaşlar cowon f2 ile u3 arasında boyut farkı epey varmı ya.oysa ki resimlerde u3 daha kaba duruyo.yarın ben bi gidip yakından bakıyım.

• quote:

cevaplarınız için teşekkür ederim.küçük tuslarının sorun yaratacgını düşünmüyorum f2 nin ellerim pek büyük sayılmaz ve dolma parmak değilimama cowon f2 nin samsung la karşılaştırılması kafamı karıştırdı yani ses kalitesi sıralamasının çoğuna göre cowon ve iriver yarışıyor zannediyordum.tamam samsungun ses kalitesinin de ii oldugunu biliyorum ama bu kadar da iyi mi ya.ne bilim cowon çoğuna göre en iyisi.daha başarılısı yok filan die biliyodum yanlış mı biliyorum söyleyin ondan alıyım yanihem samsung daha hesaplı..............bir de arkadaşlar cowon f2 ile u3 arasında boyut farkı epey varmı ya.oysa ki resimlerde u3 daha kaba duruyo.yarın ben bi gidip yakından bakıyım.

Alıntıları Göster
    sen hangi samsung'dan bahsediyorsun( daha uygun dediğin model hangisi)? çünkü benim dediğim YP-Z5Q 300YTL'nin üstünde de.

• quote:

sen hangi samsung'dan bahsediyorsun( daha uygun dediğin model hangisi)? çünkü benim dediğim YP-Z5Q 300YTL'nin üstünde de.

Alıntıları Göster
    1gb mi 300 ün üstünde
  • quote:

1gb mi 300 ün üstünde

Alıntıları Göster
    2gb
  • quote:

1gb mi 300 ün üstünde

Alıntıları Göster
    ayrıca z5 ten bahsediyorum
  • quote:

ayrıca z5 ten bahsediyorum

Alıntıları Göster
    tamam ben de onu diyom işte. 314 ytl ye mi uygun diyorsun?

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd48081

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.