Şimdi Ara

ÇÖZDÜM! Uydunet account.sony ve PS4 Share Özelliğini blocklamış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
6
Favori
3.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.0 Güncellemesi bende problemi düzeltmedi.. Artık bu güncellemeden sonra ki en net şey belliki tamamiyle internet sağlıyıcımızla alakalı.. haberlerinizi bekliyorum.
  • Sony türkiye ile görüştüm demin uydunet'e yönlendirdiler onlarda da sistem bozuk sonra arayacağım yine.

sony türkiye'den kağıt ya da yetkili ağızdan sorunun internet sağlıyıcısı olduğunu söylemelerini istedim uydunet'e sunmak için ama veremeyiz mümkün değil dediler.

uydunetle irtibat kurup yetkili adam gibi üst rütbe sahibi biriyle görüşmeye çalışacağım..
  • Bende uydunet ve ps4 kullanıcısıyım şu an 2.0 güncelleme yapıyorum ama şu var ki share ve upload özelliğini şu ana kadar hiç denemedim konuyu okuyunca bende güncellemeden sonra deneyeyim ve sonucu buraya yazarım arkadaşlar. Herkese iyi oyunlar.
  • darkrobe kullanıcısına yanıt
    çok iyi olur teşekkürler :)
  • yalnız değilsin dostum bende aynı sorunu yaşıyorum bende uydunet kullanıcısıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araneida kullanıcısına yanıt
    Gün içinde uydunet ile görüşeceğim tekrar umarım bir çözüm yolu bulurlar bulamazlarsa hep birlikte arayarak artan şikayet doğrultusunda bir çalışma yürütüleceğini düşünüyorum :/
  • roverman kullanıcısına yanıt
    Bende uydunet kullanıyorum ve şimdi siz böyle deyince telefondan hotspot açıp denedim, bir hata almadım. sorunun uydunetten kaynaklandığından da emin oldum. Uydunet bir kez daha sinirimi bozmuş oldu.
  • x76 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle bana başta saçma gelmişti twitterdan yabancı arkadaş telefondan bağlan bak bakalım tarzı konuşunca bende öyle tescillemiş oldum. hotspot'a bile gerek yok telefondan bağlanınca gık demeden atıyor fotoları :)
  • Bende uydunetim.Bu hatayı alınca ps4 ü kapatıp açıyorum düzeliyor. Dns 8.8.8.8 8.8.4.4 yaparak dene istersen

• Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Bende düzelmiyor :/ ilk başta 8.8.8.8 olayı bende de çalışmıştı 1-2 sefer sonra yine vermeye başladı zaten dns değiştirince hızda düşüyor ne yazıkki
  • arkadaşlar ben demin uydunetle görüştüm arıza kaydınıda birebir sorunu yazdırarak anlattım geri dönüş yapılacakmış isterseniz siz de bir arayın sayı artınca adam gibi bakılır diye umut ediyorum :)
  • Bir ara bende de oldu
    Dns değiştirdim düzeldi

• dns google yapsamda olmuyor artık bende de bir ara oluyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

dns google yapsamda olmuyor artık bende de bir ara oluyordu :)

62.248.80.161
    62.248.80.162

Bu dns'i kullanıyorum, dmz de etkin, sabit ip verdim

Bir deneyin isterseniz, en çok verimi bu dns ile alıyorum

• sabit ip derken 192.168.1.20 gibi mi?

• Araneida kullanıcısına yanıt
    aynen onu kast ediyor bende zaten başından beri öyle ama değişen birşey olmadı :) bir dene bakalım.

modem içine girip dmz host var orda sonuna ip numarası ata 20 gibi. sonra ps4'ü aç ağ ayalarını manuel yaparak ip adresini dediğin gibi 20 yaz dns leri yaz filan dene bakalım
  • Yarın kablonet baglatiyorum simdi acayip killandim ya

• aftermath666 kullanıcısına yanıt
    yarın ben kuzenle modem üzerinde bir sürü şey deneyeceğiz kendisi bir kaç yol deneyecek bakalım gelişmeleri yazarım. bu arada beni kablonetten arayacaklar bu olayla ilgili bakalım.

bağlat ben çok memnunum internet konusunda tek sıkıntısı bu şu an. 1.5 aydır devam ediyor yoktu böyle birşey.
  • roverman kullanıcısına yanıt
    bi deneyelim bakalım gece

• hangi modeme sahipsin ? modemden ya da ayarlarımdan mı kaynaklı acaba diye düşünmeden edemedim. ben google dns denesemde olmadı :) bu verdiklerini denemedim ama benimkide 62.248.80.163 pek fark olmaz diye düşünüyorum :) modem içi ayarlarında yaptığın başka özel birşey var mı ? uydunet sahibi olup bu sorunu yaşamayan tek seni duydum forumda çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.