Şimdi Ara

Çözemediğim bir sorun var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ova indiremiyorum 2 part halinde linkleri oluyor. 1.sini indiriyorum rardan çıakrtırken 1.1 e dönüyor 1.2 yi istiyor.Hiç bir ovayı indiremiyorum ne izliyosam yarım yamalak kalıyor.Hiç bir animeyi izleyemedim tam dn hariç tadları damağımda kalıp duruyor lanet ettim.Bu işi nsl çözebiliriz arkadaşlar?
    Olmadı tek rapid linki halinde bunları bulabileceğim yerler mevcutmu?
    Full metal alchemistin de ne filmini indirebildim ne ovalarını , love hina da kaldı öyle .

• 1- Tüm part'ları indirmediğin sürece rar'dan çıkartman mümkün olmayacaktır. Tabii bahsettiğin sorun bu ise.

2- Torrent kullanmaya alışman nispeten daha kısa sürede istediğin anime'lerin en kaliteleri sürümlerine ulaşmanı sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

1- Tüm part'ları indirmediğin sürece rar'dan çıkartman mümkün olmayacaktır. Tabii bahsettiğin sorun bu ise.

2- Torrent kullanmaya alışman nispeten daha kısa sürede istediğin anime'lerin en kaliteleri sürümlerine ulaşmanı sağlar.

1- sorun o değil sanırım bende öyle düşündüm komple 2 partıda indiriyom rardan çıkarmadan 2. denedim bi zaman 1.yi sitiyor 1.yi deniyorum 1.2 diyor öyle iey yok.

2-Ben bilgisayarla haşır neşir biri değilim torrentin ne olduğunuda bilmiyorum açıkcası.Nedir nsl çalışır nerden bulabilrim paralı bir şey mi ?
  • 1- Normalde dosyanın 1. part'ine sol mouse ile çift tıklayıp yukarıdaki menüden Dizine Çıkar'a bastığında dosya sorunsuz olarak çıkıyor. (Tabii tüm part'ler aynı klasör içinde ise)

Part'lerden birisi 1 MB bile eksik inmişse -senin bağlantının kalitesinden yada dosyanın bulunduğu domain'in stabilite düşüklüğünden kaynaklanıyor olabilir- çıkartmaya çalıştığın dosya "corrupt" deyip hata veriyor olabilir. Bir ihtimal olarak da hjsplit ile bölünmüş dosyaları WinRAR'la açmaya çalışman bu sorunun sebebi olabilir.http://hjsplit.en.softonic.com/ adresinden hjsplit programını indir ve Join kısmına bas. Input olarak Part1'i hedef göster. Hala hata alıyorsan kesin birşey söylemek zor fakat bir ihtimalle kararsız bağlantı yüzünden dosya içeriği sürekli corrupt (bozuk-eksik) olarak iniyor olabilir.

2- Torrent ile anime indirmek çok basittir ve hemen öğrenilir. Benim önerdiğim torrent yazılımı Azureus'dur.

http://dergiweb.com/yazilim/hayatimizi-kolaylastiran-yazilimlar-azureus-vuze-1194

Yukarıdaki linkten Azureus'u indirip kullanmaya başlayabilirsin. Torrent üzerinden Anime indirmek için kullanılacak adresler:

www.bakabt.com

www.tokyotosho.info

www.animesuki.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 1 Nisan 2010; 16:46:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

1- Normalde dosyanın 1. part'ine sol mouse ile çift tıklayıp yukarıdaki menüden Dizine Çıkar'a bastığında dosya sorunsuz olarak çıkıyor. (Tabii tüm part'ler aynı klasör içinde ise)

Part'lerden birisi 1 MB bile eksik inmişse -senin bağlantının kalitesinden yada dosyanın bulunduğu domain'in stabilite düşüklüğünden kaynaklanıyor olabilir- çıkartmaya çalıştığın dosya "corrupt" deyip hata veriyor olabilir. Bir ihtimal olarak da hjsplit ile bölünmüş dosyaları WinRAR'la açmaya çalışman bu sorunun sebebi olabilir.http://hjsplit.en.softonic.com/ adresinden hjsplit programını indir ve Join kısmına bas. Incut olarak Part1'i hedef göster. Hala hata alıyorsan kesin birşey söylemek zor fakat bir ihtimalle kararsız bağlantı yüzünden dosya içeriği sürekli corrupt (bozuk-eksik) olarak iniyor olabilir.

2- Torrent ile anime indirmek çok basittir ve hemen öğrenilir. Benim önerdiğim torrent yazılımı Azureus'dur.

http://dergiweb.com/yazilim/hayatimizi-kolaylastiran-yazilimlar-azureus-vuze-1194

Yukarıdaki linkten Azureus'u indirip kullanmaya başlayabilirsin. Torrent üzerinden Anime indirmek için kullanılacak adresler:

www.bakabt.com

www.tokyotosho.info

www.animesuki.com

çok sağol indiriyorum torrenti peki bu sitelerde türkçe alt yazıları mevcutmu ? Download kısmını bulamadım tam olarak nerde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boş Beden -- 1 Nisan 2010; 15:42:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.