Bildirim
ÇÖZÜLDÜ (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kardeş internette seninki gibi bioslara bakıyorum ama bulamıyorum. bunların içine girip her oka baktın de mi sen? -
quote:
Orijinalden alıntı: ronono
kardeş internette seninki gibi bioslara bakıyorum ama bulamıyorum. bunların içine girip her oka baktın de mi sen?
evet baktım ama uefi diye birşey yok belki başka bir şekilde yazılmış olabilir -
csm support gördüysen onu kapat dene. çünkü bulamıyorum. ve eğer çok değerli değilse içindeki bilgiler. 8 veya 10 bas. indirme linki veririm. -
biosumu güncelliyim -
o bios güncel. o yüzden 7yi görmüyor. 10 derim ama sen bilirsin. -
windows 8.1 yüklü şu anda zaten windowstan bahsediyorsanız -
kardeş ben onu unutmuşum. yazmışsın yoksa. ama 8.1 zaten uefi de çalışıyor. yani uefi aktif. biz nasıl bulamıyoz bunu? -
valla bilmiyorum :) -
tek tek bios resimlerini yollayamaz mısın? zahmetli olur ama en azından görmüş oluruz. en başta dedim anlaşılmadı galiba. her sekmenin içinde ne var bakalım. ama benim uykum var. yarın bakayım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ronono
tek tek bios resimlerini yollayamaz mısın? zahmetli olur ama en azından görmüş oluruz. en başta dedim anlaşılmadı galiba. her sekmenin içinde ne var bakalım. ama benim uykum var. yarın bakayım.
peki çok teşekkür ederim yarın atarım fotografları iyi geceler -
ne demek :) . eyvallah sana da.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X