Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] AMD FX 6300 Sıfır Sistem Kasıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bunlar olurken Anakartin kopru sicakliklarini kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlztrk93

Forum ne hâle gelmiş arkadaş, sistem kasıyor diye adamın anakartini değiştirttirecekler... Yazilimsal bir probleme benziyor. Bios update, arka planda çalışan hizmetleri kontrol etmenizi öneririm.

O chipset board o işlemciye olmamış gerekirse değiştirecek adam akıllı kullanayım derse eğer o işlemci için en kötü 970 Chipset bişey alacaktı zaten.Anakart bir sistem de en önemli parça o kötü oldugu zaman diğer bütün bileşenleri frenler zaten performans alamazsın ki ? Arkadaşın yazılımsal ve windows alakalı bir sorunu yoksa %80 Anakart değişecek çok hata etmiş o boardı almakla.
  • Bende işlemciden olduğunu düşünmüyorum.Anakartın biraz kötü ama aşırı kasması yazılımsal problem gibi.
  • Yarın tüm gün evde olacağım, muhtemelen temiz bir formatla windows 10 kurarım. Ve @Overclockmanyağı arkadaşımızın dediğini de kontrol edeceğim. Bios güncellemesine de bakacağım. Sonuçları yazarım. Herkese teşekkürler.
  • Cpu-z programında işlemcinin çekirdek hızları yükte iken veya normal olarak 2 saniye aralıklarla 1400mhz ile 4000mhz arası sürekli çıkıp düşüyor, acaba bununla bir ilgisi var mıdır? Nasıl sabitlenir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut9334 -- 1 Ekim 2016; 14:06:24 >
  • @umut9334

Senin için video hazırladım.

https://youtu.be/01Of6U7B3nc
  • ÖzgünK kullanıcısına yanıt
    Zahmet etmişsiniz çok teşekkür ederim. Bu arada windows 10 yükledikten sonra sorun çözüldü. İlave olarak daha güçlü kasa fanları ve işlemci soğutucusu (akasa venom atto tavsiye ederim) aldım. İşlemci soğutucusunun hava akışını aşağı yöne ayarladım bu sayede işlemci soğurken soğuk olan ekran kartı daha soğuk oluyor artık. Isınma sorunu çözülünce ve daha güncel işletim sistemi kurunca low-end pc sanki orta seviye pc performansına geldi. Şuanda csgo'yu ve gta5'i hiç kasmadan oynayabiliyorum. Herkese tekrar teşekkürler tavsiyeleri ve yardımları için.
  • Forum mantara bağlamış anasını satayım illaha bir açık bulup vuracaksınız ,board kötü diyeceğinize adam konu açmış çözüm üretin bilader, ki gayette güzel çözülmüş problemi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.