Şimdi Ara

[COZULDU]Bilgisayarım Açılmıyor Windows Logosu Geliyor Ve Ardından Siyah Ekran (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
12.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yule yapacagim artik ugrasiyorum simdi naska bise mi var vs diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PcProf. kullanıcısına yanıt
    Sorun windows 8'den kaynaklanıyor, benim de başıma gelmişti. Google'dan şu şekilde arat:https://www.google.com.tr/#q=windows+8+black+screen+on+startup
    Olmazsa formatla.
  • Beyler sorunu cozdum aklima bile gelmezdi yahu hic bilgisayarciya gitmeden problemi buldum . Pc de sorun yokmus monitor bozulmus. 7 sene once almistim zaten 22" Asus lcd 1680x1050 monitordu cok guzel gosteriyodu arkadaslad 7 yil iyi bile dayanmis evdeki diger 2 laptoba taktim monitoru hic bise gostermiyo pc yi kaldirdim goturdum tv ye bagladim calisti . Yani monitorun omru bitmis herhalde. Yeni bitane alacagim artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcProf.

Beyler sorunu cozdum aklima bile gelmezdi yahu hic bilgisayarciya gitmeden problemi buldum . Pc de sorun yokmus monitor bozulmus. 7 sene once almistim zaten 22" Asus lcd 1680x1050 monitordu cok guzel gosteriyodu arkadaslad 7 yil iyi bile dayanmis evdeki diger 2 laptoba taktim monitoru hic bise gostermiyo pc yi kaldirdim goturdum tv ye bagladim calisti . Yani monitorun omru bitmis herhalde. Yeni bitane alacagim artik.
    Monitor ömrü bitsen hiç göstermez ancak sizde windows logosuna kadar gösteriyormuş, enteresan bir durum.

Bugün benim başıma da benzer bir durum geldi. Çift ekran kullanıyorum. Laptop ve harici ekran. Bugüne kadar sorun yoktu ancak bugün harici ekrana görüntü gelmez oldu. Hiçbir şey yapmadığım halde bu sorun oluştu. Driver'ları kontrol ettim, güncelledim ama çözülmedi. Windows + P tuşu ile kombinasyonarı yaptığımda da sorun düzelmedi. Bilgisayarı açıp kapadım. Açılırken harici ekranda windows logosu gözüküyor, o arada laptop ekranı siyah. Sonrasında laptop ekranına görüntü geliyor ve masaüstü açılıyor ancak haricide görüntü gidiyor ve siyah kalıyor. No signal uyarısı çıkıyor. Sonrasında harici ekranı başka bir laptop'a taktım ve o laptopta sorunsuz çalıştı. Sonrasında hariciyi tekrar kendi laptop'ıma takınca sorun düzeldi. Çok enteresan bir durum, belki aynı sorunla karşılaşan olursa diye yazmak istedim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.