En iyisi servise yollamak. Ben de Asus TUF X470 aldım. Etrafta 1 veya 2 serisi işlemci bulamadım BIOS güncellemek için. Elimdeki işlemci 3700x ama taktım sistem görüntü vermedi. Servise talepte bulundum gelip evden kargoyla alıp BIOS güncelleyip geri eve kadar getirecekler. Sadece beklemem gerek.
M_MusashiM
kullanıcısına yanıt
Kardeş ne yaptın. Bende senin durumdayım. Aklın yolu bir. Neredeyse 200Ge siapris geçecektim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
nicolas67
kullanıcısına yanıt
Anakartı vatandan almıştım. Garantisi devam ettiği için diğer parcalar ile vatanın teknik servisine götürdüm. Oradaki arkadaş yardımcı oldu sağolsun. Anakartı kontrol edelim dedi. Düşük model işlemciyle sistemi açtı. Bios update yaptı. Kendi işlemcimi geri taktı fakat yine görüntü gelmedi. Sorunun işlemcide olabileceğini söyledi. Bende işlemciyi paketleyip garantiye gönderdim. Artık işlemcim geldiğinde sistemimi ayağa kaldırabilirim diye düşünüyorum
anticor
kullanıcısına yanıt
Evet. En iyi yapılacak iş servise yollamak aslında. Benim yetiştirmem gereken işlerim olduğu için acele etmiştim aslında ama. Hiç bu kadar strese girmeye gerek yokmuş. Hele ki garantisi varsa kesinlikle servise göndermek lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme