Şimdi Ara

[Çözüldü] Facebook hesabım açılmıyor, kimlik doğrulama sorunu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
92.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim ki de kapatılmıştı, profil ismim ve kimliğimde ki isim farklı olmasına rağmen kimliği yolladıktan 1 gün sonra açıldı, ne olur ne olmaz, yinede kimliği yollarken tc numaranızı ve önemli diğer bilgilerinizi kapatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapanmıs benim oglen ogrencı kartını yolladım oda oluyormsu tcyi kapattım bakalım ne zaman acılacak. Pubg mobıle vs oyunların hepsi buraya baglıydı ve bazı internet siteleri onları kurtarmam lazım yoksa face onemlı degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

kapanmıs benim oglen ogrencı kartını yolladım oda oluyormsu tcyi kapattım bakalım ne zaman acılacak. Pubg mobıle vs oyunların hepsi buraya baglıydı ve bazı internet siteleri onları kurtarmam lazım yoksa face onemlı degil.
    hocam açıldımı hesabınız öyle bende tcmi kapatarak atmayı düşünüyorum ama kabul ediyorlar mı ?
  • fahrettinsengül kullanıcısına yanıt
    En az 10 kere tolladim bir kere net değil diye cevap geldi üstüne gene 10 kere yolladim cevap bile gelmedi. Bu arada görselde netti yani anlamadim gitti. Ugrasmiyorum artik. Giden pubg hesabim ve birkac oyun baglantilari oldu.

• hocam bende çok uğraştım açamadım kimligin resmini attım yine boş bir çare bulamadım siz bulabildiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

En az 10 kere tolladim bir kere net değil diye cevap geldi üstüne gene 10 kere yolladim cevap bile gelmedi. Bu arada görselde netti yani anlamadim gitti. Ugrasmiyorum artik. Giden pubg hesabim ve birkac oyun baglantilari oldu.
    o zaman hiç atmim ben
  • Çözüm buldunuz mu ?lütfen cevap verin

• Facebook giriş yapamıyorum algoritma tarafından cihazın tanımlı olmadığını söyleyerek giriş işlemleri yapmıyor.Şifre değiştirme işlemlerin den gideyim diyorum onuda sadece şifreyle giriş yapabilirsin diyor bu ş...... face... algoritması b....k yedik .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.