Şimdi Ara

[Çözüldü]Google Chrome Yüklenmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
107.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeşim olmuyor ya gene hazır olun yazıyor sonra kapanıyor sıldım dedgın gıbı guvenlı moddada denedm yok ne salakçca bısı la bu yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasde17

Kardeşim olmuyor ya gene hazır olun yazıyor sonra kapanıyor sıldım dedgın gıbı guvenlı moddada denedm yok ne salakçca bısı la bu yardım

2 yıl önceki sürümlerde işe yarıyordu. Tam olarak sorun nedir ?
  • 2-> Google Chrome kısa yolusa sağ tıklayın dosya konumu aç seçeneğini seçin chrome.exe ye ulaşacaksınız chrome.exe ye sağ tıklayın ve özellikler seçeneğini seçin uyumluluk sekmesinde uyumluluk modu bölümünde bulunan bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu yazısının kenarındaki seçenek seçili ise o seçeneği kaldırın tamam diyerek sayfayı kapatın sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir...
    alıntı yaptım bende işe yaradı
  • Mene Komek Ede Bilirmisin Skype Adresim Hafiz.ismayilov8 Ekleyin Yunus Abi ekle Beni Sen Bendede Ayni Sorun Oluiyor Google YI sILDIM Dediyin Gibi Yine De Olmuyor Ekle Beni Nolar Yalvaririm Bu ne YA
    \
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koç_hisarlı

2-> Google Chrome kısa yolusa sağ tıklayın dosya konumu aç seçeneğini seçin chrome.exe ye ulaşacaksınız chrome.exe ye sağ tıklayın ve özellikler seçeneğini seçin uyumluluk sekmesinde uyumluluk modu bölümünde bulunan bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu yazısının kenarındaki seçenek seçili ise o seçeneği kaldırın tamam diyerek sayfayı kapatın sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir...
    alıntı yaptım bende işe yaradı

denedim oldu tşk :) mozillaya alışmışım chhrome a geçince uçtu resmen :) konuyu hortlatmış oldum ama arkadaşa tşk etmek istedim

• Bunu kurun çözülecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 16 Temmuz 2015; 21:51:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Bunu kurun çözülecek

elinize sağlık tam kesin ve en net çözüm diğer çözümlerin hiçbiri işe yaramadı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.