Şimdi Ara

(ÇÖZÜLDÜ)GTA 4 yükledim ama rusca nasıl ingilizce yaparım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
35.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar gta 4 yükledim ama oyun rusca nasıl ingilizceye çevirebilirim?

Oyunun kurulu olduğu dizindeki text klasörünün içinden ingilizce hariç diğer dil dosyalarını çıkardım ama oyun açılmadı bana yardım edermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 26 Ağustos 2009; 2:20:12 >

• bence türkçe yama indir nereye atıcağın yazar daha etkili olur ingilizceyle uğraşmaktansa
  • Oyunun ayarlarında dil seçenekleri nereden açılıyor açaba ingilizceye çevirmek için uğraştım ama bulamadım? Önce bi ingilizce yapsaydım keşke sonradan türkçe yapma ihtiyacı duyarsam türkçe yaparım.

Nereden indirebilirim?

İndirdikten sonra kurulumu nasıl oluyor biraz bilgi verirmisiniz?

Birde yükledikten sonra bir sorun çıkmaz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 25 Ağustos 2009; 13:41:31 >
  • işte bende şu an için nerden yapıldığını bilmiyorum türkçe yama yı indirirsen uğraşmassın en azından türkçeden tekrar ingilizceye çevirebilirsin
  • Grafik ayarlarının olduğu bölümlerin birinde mutlaka dil değiştirme yerinin olması lazım varsa birisi bana resmini görterebilir mi?
  • anlaşılan sen inat etmişsin olmadı yazabiliyorsan yazwww.translate.google.com dan rusça olarak çevirebilirsin
  • Tlg.RBTR kardeşden başka yardım eden olmadı ama dil problemini sonunda sivri zekam ile çözdüm

Nasıl yaptım anlatıyım

C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\text

Klasöründeki "american.gtx" ve "russian.gtx" isimli dosyaların adlarını birbirleri ile değiştirdim ve oyunu açtım ingilizce olarak başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 26 Ağustos 2009; 2:19:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 Rusça Dil Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak bu benim aklıma gelmemişti hadi sorununun çözüldüğüne sevindim
  • benım sana tavsiyem kardeşim buyuk ihtimalle sen ip lerde youtube vs. e girsin diye dns ayarını değiştin bu yuzdendir ..!..
  • Hacı Sen NAsıl Değiştirdin Doğrumu senin yolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.