Şimdi Ara

*ÇÖZÜLDÜ*Lumia920 Açılmama ve Mavi Ekran Sorunu Hakkında Yardım Eder Misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: z_vitamini

*ÇÖZÜLDÜ*

Arkadaşlar merhaba. MR. H arkadaşın yardımlarıyla telefonumu flashlayarak sorunumu çözdüm, telefonum açıldı ve ilk haline döndü.
    İlk defa bir telefona flash attım ancak korkmayın gerçekten çok kolay. Herkes yapabilir. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar olur diye de çözümü aşağıya yazıyorum.
    Ne olur ne olmaz sorumluluk kabul etmiyorum.

" Benim cihazım Nokia Lumia 920 Siyah, Cihaz Turkcell Rom yüklü, code olarak 059Q9G9 görünüyor.

Bu konunun 81. sayfanın başındaki "Mr.H" nick'li arkadaşın mega co ya upload ettiği rom'u indirdim.

İNDİR:https://mega.co.nz/#!ohw3RZgR!UOocMFKCTdpue7HJMvfMyXNiBR8sY32rRzgmuV812WU

Bölge dil ayarlarımın tamanın USA/English olarak yaptım, bilgisayarı reboot ettim,

*"Nokia Care Suite 2013.1.3.4" programı var bunu kurdum,

download ettiğim rom dosyasını

c:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-821\

altına kopyaladım

*NCS programından soldaki Applications butonu bastım, sağa gelen başlıklardan "Product Support Tool For Store" programını tıkladım,

açılan programdan "Programming\Recover" ekranına geldim.

yukarıdaki "File" Menüsünden "Open Product" seçeneğini tıkladım,

açılan penceredeki "Filter" alanına 920 yazdım,

"RM-821" olanı seçtim ve "Open" butonuna bastım

daha sonra o ekran gitti. Kalan ekrandan "Update List" butonuna bastım.

bu sayede c:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-821\ altına attığım rom orada göründü.

Burada dikkat! Start a bastığınızda hata veriyor hiç bişi olmuyor, cihaz açıkken recover olmuyor.

benden telefonun güç ve ses kısma tuşuna basılı tutmamı istedi daha sonra yeniden deneye (retry) tıkladım ve flashlama işlemi başladı.

bu hemen olmadı bir iki kere denedim,

sonra bir uyarı verdi, bu rom senin cihazın için değil diye,

Uyarıyı dikkate almadım ve devam ettim,

yükleme işlemi başladı ve başarılı bir şekilde bitti,

usb kablosunu işlem başarılı yazısını görünce çektim,

cihaz açıldı, şimdi kurulumu yaptım ve ellerimde mis gibi lumia 920. :)

sorusu olanlar yazabilir, yardımcı olabilirim. özel mesaj atarsanız daha iyi olur.

kolay gelsin.

hayırlı olsun hocam sorunu çözdünüze sevindim inşallah birdaha olmaz

• http://www.nokia.com/tr-tr/destek/urun/lumia920/troubleshooter/?categories=Di%C4%9Fer,Yaz%C4%B1l%C4%B1m%20g%C3%BCncelleme&topic=FA141347&showRepair=&showContact=&topic2=FA142987#topic2

adresinden kurtarma aracını indirerek tüm sorunları çözebilirsiniz.
    1,37 gb gibi bir indirme yapıyor. Sistemi tekrar yükleyip telefonumu açabildim.

• Hocam ben de 8.1 developer'den dönmek istiyorum. NSU'dan bir şeyler yaptım.Şu an sürüm olarak 1424.2003 görünüyor ancak developerin tüm özellikleri var.

Sürün no'ya göre cyan'a geçmiş miyim?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.