Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Monster p150em Aldım, Power Basıyorum Açılmıyor!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
33.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: unfatalx

Ben de bu gün teslim aldım bilgisayarımı aynı sorun benim bilgisayarda da var. Fn +B ve power a bastım olmuyor. Ben de yarın arayacağım heralde. Ama böyle de olmaz ki zaten 1 ay geç verdiniz bilgisayarı bari adam akıllı kontrol edip verin. Bu ne sorumsuzluk böyle!

yukarıda eğer fn+b çalışmıyorsa biosu sıfırlanmanız söylenmiş. bios pilini çıkarıp takınca sorunu çözülmüş konuyu açan arkadaşın. siz de böyle yapabilirsiniz. tabi bios pili nerededir, hemen ulaşılır mı bilmem. Arka kapağın hemen altındaysa yapabilirsiniz çekinmeden.

Evet teslim tarihi 17 eylül dü.

B

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Ben de bu gün teslim aldım bilgisayarımı aynı sorun benim bilgisayarda da var. Fn +B ve power a bastım olmuyor. Ben de yarın arayacağım heralde. Ama böyle de olmaz ki zaten 1 ay geç verdiniz bilgisayarı bari adam akıllı kontrol edip verin. Bu ne sorumsuzluk böyle!

yukarıda eğer fn+b çalışmıyorsa biosu sıfırlanmanız söylenmiş. bios pilini çıkarıp takınca sorunu çözülmüş konuyu açan arkadaşın. siz de böyle yapabilirsiniz. tabi bios pili nerededir, hemen ulaşılır mı bilmem. Arka kapağın hemen altındaysa yapabilirsiniz çekinmeden.

Evet teslim tarihi 17 eylül dü.

B

hadi ya. iyiymiş. demek ellerinde clevo kasadan az da olsa varmış. neyse bari sizin ki kasıma kalmamış. ama dediğim bios işini yapmaya çalışın. eğer basit yerdeyse geceyi pc siz geçirmeyin.

• 2.5 yıldır p150em modeli var, dün aniden kapandı. Power tuşuna basıyorum bir ses geliyor ve bluetooth ışığı yanıyor fakat hemen kapanıyor. fn+b yaptım işe yaramadı.bios pilini çıkardım taktım sorun devam ediyor.
  • bu sorunu çözen arkadaşlar var yardım edin. Harddisk çalışıyor, Sağdaki bluetooth ışığı yanıyor ve aniden kapanıyor. Bios pilini değiştirdim sorun devam ediyor.
  • Hocam b tarz bir sorunla karşılaşmadım. Arada kapandığı oldu aslında bu şekilde ama sonradan düzeldi, sürekli bu hatayı almadım.
    Harddisk, ram vs. sorunu olabilir. Bunları değiştirerek, temizleyerek, gerekirse hdd formatlayarak sistem hatası vs. düzeltmek gerekebilir. Bilemiyorum.
  • Aynı sorunu ben yaşıyorum. Ancak FN + B ben de bir türlü işlemedi. Acaba kendim nasıl halledebilirim? Cihazım garantisiz, fakat son üç ayda iki kez işlem gördü. Acep kendim halledebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohmckm

Ömür Bey'e çok teşekkür ediyorum.
    Tam işyerine geldim mesaj atacaktım, baktım ki öncesinde mesaj gelmiş.
    Sabah kendisini aradığımda sağolsun adım adım yapılacakları anlattı bir yandan da ben uyguladım ve MONSTER'im uykudan uyandı :).
    durum sadece BİOS'u sıfırlamaktan ibaretmiş. eğer sizin başınıza gelirse FN+B ile POWER tuşuna basın. (bios resetleme kısayolu).
    Eğer bu işe yaramazsa üst mesajlarda Ömür bey'in verdiği iletişim bilgilerinden kendisine ulaşın, PC'nize fiziki müdahale gerekebilir, bu konuda size adım adım bios pilinin çıkarılarak sıfırlama aşamalarını anlatır kendisi.

arkadaşlar içinize kurt düşmesin sakın. kesinlikle güvenebilirsiniz monster'e ve teknik arkadaşlara.
    Bilgisayarın açılmadığıyle ilgili google'de arattığınızda neredeyse sadece benim bu mesajım çıkıyor. demekki bana denk geldi bu sadece. ama hemen hallettik sorunu.

Tekrar teşekkürler Ömür Bey.

İş yerinden çıkıp MONSTER'ıma kavuşmayı dört gözle bekliyorum

slm. ben de yeni monster abra ab5 ver5.2 aldım.

şarja takılı iken açılıyor ama takılı değilken açılmıyordu. bilgisayar açık iken fn+b+power yaptım. bilgisayar kapandı, açtım. sonrasında fişe takılı değilken de açılabildi.

teşekkürler.

• Komu hort fn b power yaramadi sadece bilgisayarı kapadı. siyah ekran sorunu devam ediyor. Garantisi bitti. Ram tak çıkar işe yaramadı bili çıkar aynı işlemi yap işe yaramadı. model p150hm ömrünün sonuna geldi sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.