Şimdi Ara

(ÇÖZÜLDÜ)NE HOPARLÖR NEDE KULAKLIK GÖZÜKMÜYOR ACİLL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok hocam slim driver güncelleme buldu yükledi yine olmadı
  • DriverPack deneyin.
  • format atıcam şimdi hocam haber veririm
  • Elinizde en az 4GB'lık içi boş flash bellek olsun.
    1)Hangi yazılımı kuracaksanız Win(Xp,7,8,8.1,10) (32,64)Bit iso dosyasını indirin.
    2)USB'yi takın. WinToFlash programını indirip bilgisayara kurun.
    3)Ana menüye gelince 'Windows setup bootable usb wizard' seçeneğine basın. Sihirbaz açılınca next'e tıklayın.
    4)'I have ISO image or archive' seçeneğine basıp next'e basın.
    5)Iso dosyasını ekleyip next'e basın. Sonra format için bir uyarı gelecek. Evet'e basın. Ve iso dosyasının flash'a yüklenmesini bekleyin.
    6)Yüklendikten sonra flash'ı çıkarıp bilgisayarı kapatın. Bilgisayarınızı açıp bios'a girin. Bios'da Harddisk boot priority menüsünden flash belleğinizi en üste çekin.
    7)Ardından first boot device'yi removable olarak değiştirin. Ana menüye gelip f10'a basın. Yani değişiklikleri kaydedip çıkın. Sonra bilgisayar kurulum ekranına girecek.
    8)Çeşitli yazılım kullanarak driverları güncelleyin.
    9)Ve ardından beni haberdar edin. 

• format attım yine aynı hocam bu sefer ses simgesinin üzerinde çarpı işareti var realtek felan yükledim dediğiniz programla güncelledim yine aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByBulutTR

format attım yine aynı hocam bu sefer ses simgesinin üzerinde çarpı işareti var realtek felan yükledim dediğiniz programla güncelledim yine aynı
    Başka hoparlör deneyin. Mesela ben kulaklık bağlayınca çarpı işareti gidiyor. Çıkarınca çarpı işareti geliyor. Yüksek ihtimal ses kartında problem var.
  • BİOS pilini söküp takıcam hocam yarın araştırdım birazcık biosun defaulta geçmesi düzeltebiliyormuş deniyecegim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByBulutTR

BİOS pilini söküp takıcam hocam yarın araştırdım birazcık biosun defaulta geçmesi düzeltebiliyormuş deniyecegim bakalım
    Zaten bios'ta Set default options diye bir seçenek var. Pille uğraşmaya gerek yok.
  • valla bilmiyordum hocam öğrendigim iyi oldu :D Bakıcam şimdi oldumu diye tekrar yazarım haberdar ederim
  • Restore defaults diye'de geçer.
  • Sorun çözüldü bios pilini çıkarıp taktım bilgisayarı sıfırladım ve sorun çözüldü teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.