Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ]Pes 2012 Kornerde Adam Seçme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pes 2012'de bu kornerde adam nasıl seçiliyor?Ya da frikite adam seçip istediği adama atılabiliyo.bu nasıl anlamadım bir türlü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nataraj marble -- 7 Şubat 2012; 17:54:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nataraj marble

Arkadaşlar pes 2012'de bu kornerde adam nasıl seçiliyor?Ya da frikite adam seçip istediği adama atılabiliyo.bu nasıl anlamadım bir türlü?

frikiği kullanırken analoğu sağ veya sola oynat böyle hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strom 43 -- 3 Şubat 2012; 23:29:44 >
  • Esc'ye yani Select tuşuna bas.Select kolda olan tuş.Sonra Oyun Planı'nın altındaki yere tıkla.İstediğin adamı seç.Çok basit :D
  • hayır onu demek istemiyorum.Takım arkadaşı kontrol sistemi diye birşey var.Şimdi bir adam korneri kullanıyor diyelim.ceza alanında aynı anda başka bir adamı kontrol ediyorsun.
    strom 43 arkdaş anolog için olanı anlatmıs ama ben bu işin klavyede nasıl olacağını öğrenmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nataraj marble

hayır onu demek istemiyorum.Takım arkadaşı kontrol sistemi diye birşey var.Şimdi bir adam korneri kullanıyor diyelim.ceza alanında aynı anda başka bir adamı kontrol ediyorsun.
    strom 43 arkdaş anolog için olanı anlatmıs ama ben bu işin klavyede nasıl olacağını öğrenmek istiyorum.

gamepad a oynuyorsan sağ analogu ne tarafa itersen ordaki adamı seçer. klavyede oynuyorsan sağ analoga bir tuş ata ancak oyle olur.
  • Klavyede onu yapmak için önce sağ analog orta tuşunu ayarla,sonra sağ analog yön tuşlarını ayarla.Ondan sonra maç sırasında önce orta analog tuşuna bas,hemen sonrasında yönlendirmek istediğin adam,top ayağında olan oyuncuya göre neredeyse o yöne ayarladığın tuşa bas Ben orta analogu R,analog yönlerini de T,F,G,H olarak ayarladım,rahatça oynuyorum Bunun dışında maça girerken ev-deplasman seçtiğin yerde ayarları düzeltip oyuncunun kendi kaçıp kaçmayacağını veya tamamen senin hareket ettireceğini de seçebilirsin

• tamamdır sorun çözüldü teşekkürler

[ÇÖZÜLDÜ]Pes 2012 Kornerde Adam Seçme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.