Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Psudan düşen parça

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Konuyu kısaca açıklamam gerekirse internetten satın alıp dün elime ulaşan Seasonic marka psunun içinden resimdeki gibi bir parça düştü. Bu parçanın psuya ait olma olasılığı var mıdır? Aslında ben psu'dan çıkıp düştüğünü düşünüyordum hatta değişim formu da doldurmuştum ama 2 arkadaş bu parça serviste başka bir yerden içine düşmüştür dedi .Sizce güç kaynağını değişime göndermeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziloZ -- 9 Ekim 2012; 15:22:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OziloZ

Herkese merhaba. Konuyu kısaca açıklamam gerekirse internetten satın alıp dün elime ulaşan Seasonic marka psunun içinden resimdeki gibi bir parça düştü. Bu parçanın psuya ait olma olasılığı var mıdır? Aslında ben psu'dan çıkıp düştüğünü düşünüyordum hatta değişim formu da doldurmuştum ama 2 arkadaş bu parça serviste başka bir yerden içine düşmüştür dedi .Sizce güç kaynağını değişime göndermeli miyim?

iyide ürünü sıfırmı aldın 2.el mi

• düz tornavida uçlu avrupa tipi 220 volt fişlerini...
    yuvarlak uçlu fişe çevirici adaptöre benziyor...
    o parça şu an gereksiz olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtnsvr

düz tornavida uçlu avrupa tipi 220 volt fişlerini...
    yuvarlak uçlu fişe çevirici adaptöre benziyor...
    o parça şu an gereksiz olabilir...

üstadım resimin yakın çekilmesinden kaynaklı bir yanılgıya düşmüşsün. Bunun bir kondansatör olduğunu sanıyorum. ürün sıfır ise geri göndermeni tavsiye ederim. Çalıştırmaya çalıştığında elinde kalır ve kullanıcı hatası olarak yorumlanabilir. ürün sıfır değil ise bir elektronikçiye götürürsen kötü lehimlenen bir ürün olduğunu sanıyorum.
  • Sıfır aldım.

@vtnsvr yok ya o parça kondansatör ama içinden mi koptu yoksa yanlışlıkla mı içine düştü bilemiyorum. büyük görünüyor resimde ama yarım santimlik bir şey.
  • quote:

Sıfır aldım.

@vtnsvr yok ya o parça kondansatör ama içinden mi koptu yoksa yanlışlıkla mı içine düştü bilemiyorum. büyük görünüyor resimde ama yarım santimlik bir şey.

sıfır aldın ama kutunu icine nasıl girmiş ya kutusu daha önce acılmıs yani kullanılmıs yada içinden düşmüş direk gönderin gitsin ugrasmayın
  • bilmiyorum ki. ürün temiz gibi ama yine de riske girmeyeceğim. firma da gönderin bakalım dedi zaten. teşekkür ederim yardımcı olanlara.
  • quote:

bilmiyorum ki. ürün temiz gibi ama yine de riske girmeyeceğim. firma da gönderin bakalım dedi zaten. teşekkür ederim yardımcı olanlara.

bişey degil hocam konunun baslıgınıda cözüldü olarak degiştirin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.