Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ!!! VDF PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? 'UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
377
Cevap
2
Favori
26.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quadriceps

Eğer modem kaynaklı ise bende sizden gelecek bilgilendirmeye bağlı olarak hemen Air Ties modem talep ederim.

Alıntıları Göster
    yok ya air ties modem bile yollamazlar gereksiz şekilde genel müdürlükten aranıyorum.

google ping attırıyor tracert yaptırıyor bir kaç yere ben PUbg serverlarına attırıp mail atıp yolladım.

Sonuç hiç bir şey olmayacak

Benim aklım almıyor cam kablo son sistem internet benim telefonumun internetinden kötü oyun oynatıyor.

Sürekli paket kaybı akıl almaz işler 1 sene nasıl dayanacağım bilmiyorum umarım başka bir firma gelir siteye. Yada ben gideceğim buradan

• ÇÖZÜLDÜ!!! VDF  PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? "UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU"

upload packet losslu tracert vodafonefiber max

ÇÖZÜLDÜ!!! VDF  PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? "UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU"

cepten kullandığım packet losssuz tt net ...

neden fiber de böyle sorun oluyor acaba neden kafayı yememek elde değil.

vodafonefiber max kullanıp oyun oynayanların sabrına hayranım. Forumda ki herkes satış danışmanı bu arada adam akıllı müşteri hizmetlerini buraya da yollasalar sorun belki çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 22 Ağustos 2019; 9:1:14 >

• gpondan demiş vdf ci arakadaş bundan olabilir, değerlerinize baktım bir sorun yok yanlız gpon 50 dereceyi geçmiş ısınınca sapıyıtor olabilir.

gpon ve router ayrı olacak şekilde yani 2 cihazlı kurulum isteyin cihazları değiştirsinler, yoksa kapattırıyorum değin paket kaybından kullanamıyorum fina vs vs değiştikten sonra hala düzelmezse vdf altyapısında sorun vardır.

vdf başka hangi gpon router veriyor bilmiyorum bölgenize bakan yetkili servisle işi halledin derim vdf yazılı onlişl den arıza kaydı oluşturun servisle halledin düzelmeden onay vermeyin.

elinizde boşta router varsa ikinci el bir hg8010 alarak deneyebilirsiniz sahibinde 50tl filan.

sol geçince neden hg8010 ve hg255s veya zte267a kurulum yapmamışlar ilginç durum sorunun ne olduğu anlaşılırdı.

fiberi bile eline yüzüne bulaştırıyorlar ya helal olsun.

zaten TR de tier 3 üstü firma yok kalite yerlerde sol de packet lost karşılaşmadım bazı ipler de oluyor deniyordu.

• zaq999 kullanıcısına yanıt
    Kendi altyapimizda dahili ont bulunan nokia router kullaniyoruz. Basit kullanım icin idare edebilecek bir modem ama oyun vb. Yüksek kapasiteli işlemler icin inanilmaz kotu. Altyapı güzel ama modemlerden dolayı çok sorun yasiyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burakkosucu kullanıcısına yanıt
    kendisi alsa ont kullanır mı ?
    aliexpress.com
    US $13.68 28% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Fiber Optik Ekipmanları'de 100% Orijinal Yeni HUAWEI HG8310M GPON 1GE ONU ONT Tek Lan Portu Ile FTTH Modları için geçerli, termina Gpon İngilizce sürüm Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/32804227179.html?spm=a2g0o.detail.1000060.3.1e024185ecsDQm&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.90158.0&scm_id=1007.13339.90158.0&scm-url=1007.13339.90158.0&pvid=694130ef-8574-4c64-bd6f-0e09b705e362

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 22 Ağustos 2019; 4:12:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zaq999

gpondan demiş vdf ci arakadaş bundan olabilir, değerlerinize baktım bir sorun yok yanlız gpon 50 dereceyi geçmiş ısınınca sapıyıtor olabilir.

gpon ve router ayrı olacak şekilde yani 2 cihazlı kurulum isteyin cihazları değiştirsinler, yoksa kapattırıyorum değin paket kaybından kullanamıyorum fina vs vs değiştikten sonra hala düzelmezse vdf altyapısında sorun vardır.

vdf başka hangi gpon router veriyor bilmiyorum bölgenize bakan yetkili servisle işi halledin derim vdf yazılı onlişl den arıza kaydı oluşturun servisle halledin düzelmeden onay vermeyin.

elinizde boşta router varsa ikinci el bir hg8010 alarak deneyebilirsiniz sahibinde 50tl filan.

sol geçince neden hg8010 ve hg255s veya zte267a kurulum yapmamışlar ilginç durum sorunun ne olduğu anlaşılırdı.

fiberi bile eline yüzüne bulaştırıyorlar ya helal olsun.

zaten TR de tier 3 üstü firma yok kalite yerlerde sol de packet lost karşılaşmadım bazı ipler de oluyor deniyordu.
    hocam yeni geldim işten 2-3 saat sonra komşuda da deneceyeceğim. Tekrar bir arıza kaydı da oradan açtıracağım bu sorunu bütün vodafonefiberlilerde vardır da oyun oynamıyorlardır diye tahmin ediyorum.

Tecknopatta bir sürü başlık var bunun gibi araştırdım baktım da.

Ya ben iyi oyun oynarım güvence bedeli dinlemedim iptal ettirdim; merkezden aradılar 2 gün içinde halledecez dediler 3 ay bedava aylık 60 tl ben de devam ettim zaten başka da bu sitede alt yapı yok.Bedava kullanıyorum şuan hiç yoktan evdekiler film ve diğer işlerini yapsınlar diye ben telin internetiyle oyun oynuyorum.

Değerlerime baktınız herhalde yukarıda modem değerlerine felan.

Bu ısı değeri sıkıntı yapar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 22 Ağustos 2019; 8:25:55 >

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Kullanilabilir, sorun olmaz.

• VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    50 C ciddi bir sıcaklık. Modemin hic kapanmadigini dusunursek, sürekli bu sıcaklıkta calisiyor. Zarar verir kendisine

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkosucu

50 C ciddi bir sıcaklık. Modemin hic kapanmadigini dusunursek, sürekli bu sıcaklıkta calisiyor. Zarar verir kendisine

43 derece de aynı alttaki resim daha yeni çekilmiş hali. Yok hocam akıl almaz bir sorun bu.

Benim attığım merminin servera ulaşmasında sıkıntı var.

Bu arada müşteri hizmetlerine yoğun bir şikayet var galiba oyun ismi PUBG mi diyorlar direk. Fark eder mi sorun her oyun da aynı.

İstersen cep internetimle gireyim bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 22 Ağustos 2019; 9:55:29 >

1 saat icinde ofise geçeceğim, teknik arkadaşlar ile konuşayım, bilgi veririm sizlere

modem kaynaklı ise çözülmüş olur ont kaynaklı ise
    aynı sistem de alıp kursa modem ont den ise sorun kalmaz diye düşüyorum sonuçta fiber de bile hat değerleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

modem kaynaklı ise çözülmüş olur ont kaynaklı ise
    VOdafone ilk abone olduğumda aynı modemi getirdi; ben iptal ettirdim geri yolladım.

Superonline üye oldum aynı modemden geldi 5 gün kullandım iptal ettirdim geri yolladım.

Vodafone genel müdürlükten aradılar devam edin dediler tamam dedim yeni bir modem daha geldi.

3 adet NOkia sıfır modem kullandım. Sorun devam etti.

Echolife Huawei HG8010H Fiber Dönüştürücü bu işime yarar mı ?
    sizin böyle bir sistem yok mu ?

• ÇÖZÜLDÜ!!! VDF  PUBG ( STEAM ) OYNAYAN VAR MI ? "UPLOAD PAKET KAYBI SORUNU"

Sadece resim ki modem var.

Kablolu fena kötü

Masaüstüne wifi taktım biraz daha iyi gibi.
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Evet oluyormuş, ama biraz uğraşmak gerekiyor

• wan girişi olan bir router lazım elinizde varsa oda olur hg8010 ve wn portu olan bir router birde kendi kullanıcı adı şifreniz.

link atığınız hg8010 ve hg255s olur yanlız hg255s wifi kronik sorunlu landan kablolu bir sıkıntı çıkarmaz.

hg8010 max 38derece de çalışıyor.

uygulama not vdf de denenmemiştir çalışması gerekir çalışmazsa sizde forumda satarsınız.
    şimdi:
    sizdeki nokia arkasında fiber girdiği sc-apc fişin takılı olduğu yer bir vida var onu söküp kapağı çıkarın sc-apc fişi dikatlice yaylıdır yaylı kapak olan kısmı geri çekin soket çıkacaktır zorlamayın tırnağına göre hg8010a takın hafif itin tık diye ses gelir oturur fişini takın açın yeşil ok kırmızı sorunvar vdf kayıtolması gerekebilir büyük ihtimal sorusuz çalışacaktır.

kendi wan girişi olan routeriniz varsa hg8010 dan routerin wan girişine bir cat6 kablo takın rourdende pcnize bağlayın kulanıcı adı şifrenizi girin kullanın.

hg255s kullanacaksanız fab ayarlarına sıfırlayın arkadaki delikten 15-20sn basılı tut hiç internet bağlantısı olmasın pc bağlayın lan dan rotgirişi yapın

Root
    fbr_2015_Hua

şimdi internet sekmesinden WAN_INTERNET gelin düzenle diyin İnternet hesabı ve şifresi olan yere vdf kulanıcı (xxx@xxx) adınızı ve şifrenizi girin TR069 ve voice deki tikleri kaldırın dns de girin

MSS: 1452
    MTU: 1492

değerlerinide girin kaydedin.

bakım sekmesi altında periyodik günceleme olacak kapatın ve süperonline olan adresi silin değiştirin kaydedin şimdi hg8010 bağlayın net hazır olması gerekir hg8010 vdf altyapıda çalışırsa.

hg8010a diğer alterenatif bu biraz tuzlu yanlız pek gerekte yok direk router olarak kullanıla biliyor ve farklı oltlar (altyapıdaki cihaz) için profil desteği var.

şu dolar düşseydi alacaktım gözüm var birde netgear rax120 denerdik, net fiyatları da uçtu iyice görende 1000mbps veriyorlar sanacak.
    UBIQUITI UF-NANO G GPON

Fiber biraz karışık oluyor zor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ont modem icinde gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.