Şimdi Ara

[Çözüldü] Vista Service Pack 2 Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vista SP2 yükleyemiyorum, aslında garip olan şu; hata da almıyorum çünkü eklediğim resimde de görüldüğü üzere yüklemeye başlamak için tıklamam gereken ileri butonu etkisiz gözüküyor. Sorunu çok araştırdım ancak çözümünü bulamadım. Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fragmagedon -- 5 Ocak 2012; 2:01:44 >

• Lisans kurallarının en aktına in yazıları okumuş gibi dene bakalım
  • Acaba dosya inerken eksik inmiş olabilir mi ? Aklıma böyle bişey geldi.. Yoksa hiç bir fikrim yok..
  • Evet bu saatte uykulu gözlerle ve aklın yataktayken hiç bir fikir gelmiyor neyse yarına up larsın konuyu bir bakan olur
  • sp2 yükleyebilmek için sp1 in yüklü olması gerekiyor. sisteminde SP1 yüklümü ?

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=891AB806-2431-4D00-AFA3-99FF6F22448D&displaylang=tr
  • yabancı forumlarda gördüğüm bir ip ucu ;

1- SS de verdiğiniz ekran aktifken Tab tuşu na basarak, sizde hernasılsa gözükmeyen --lisans anlaşmasını kabul ediyorum-- kısmını gözükür hale getirin. ( Ne demek istediklerini tam anlamadım, ama sanırım sorunun işaretlenmesi gereken bu kısmın gözükmemesinden kaynaklandığnı düşünüyorlar)

2- Klavyeden boşluk tuşuna basarak işaretlemeyi yapın

3- Next ile devam edin
  • sorunun çözüldüğüne sevindim, iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.