Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜEskiden sarışın,yeşil gözlü kadın oyuncu vardı dizilerde yardımm( ss'li,para ödüllü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba gençler 3-5 sene öncesinde (belki biraz daha eski) genelde dizilerde yan rollerde oynayan rus'a benzeyen türk kadınlarına nazaran biraz uzun boylu hafif tombul yanaklı bi kadın vardı.

şu fotodakine baya benziyor:http://img.sizcene.com/sarisin_37228.jpg ama bundan daha dolgundu ve genelde nedense ofis kıyafetleriyle hatırlıyorum kadını. böyle 25-30 yaşlarındaydı. hangi dizi olduğunu söyleseniz bile onun kadrosundan kendim bulmakla uğraşırım.

eğer bulabilirsem delikanlı sözü paypal'dan 10tl anında göndericem veya insta/twitterdan takipçi yollarım veya kontör atarım.

ama benim için önemli bi mevzuda lazım bu kadın lütfen biraz beyin jimnastiğiyle halledebiliriz beylerrr hadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poisoneagles -- 19 Ağustos 2015; 1:13:25 >

• biraz daha ipucu lâzım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 19 Ağustos 2015; 0:10:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naughty officemiydi dizinin adı
  • emine ün mu? fotograf bir tek onu hatirlatti :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherry Bomb -- 19 Ağustos 2015; 0:12:27 >
  • Yeliz Yeşilmen ???
  • Rasim Ozan Kütahyalı

• cansın özyosun

pm at paypal atayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • komedi dizilerinde gibi hatırlıyorum daha çok. buna da çok benziyordu.
    eskiden çocuklar duymasın baya moda olduğu zamanlar. hatta belki de o diziydi
     ÇÖZÜLDÜEskiden sarışın,yeşil gözlü kadın oyuncu vardı dizilerde yardımm( ss'li,para ödüllü)
  • Fatoş Seğmen

??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatoş Seğmen veya Fatoş Kabasakal ille de Fatoş

• Ekmek teknesi yada 7 numarada boyle birsey vardi.ama tam hatirlayamadim

• kardeşim valla bu değil. zaten bu kadın orjinal sarışın da değil. dediğim kadın orjinal gibiydi yani orjinaldi. ve yanakları birazcık daha tombuldu. biraz balık etliydi
  • poisoneagles P kullanıcısına yanıt
  • Şafak Sezer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferhan Şensoy?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeliz yeşilmen

• Demet Tuncer geldi aklıma çocuklar duymasın deyince. Kadında garip bir çekicilik sezerdim hep.

• İbrahim Tatlıses?
  • Kaçakta rus kadın vardı ama sarışın değil

• hll knk kullanıcısına yanıt
    kanka bu fotoyu görünce ben de tekrar düşündüm harbiden bu muydu diye tekrar baktım ama yeliz yeşilmen değil ya.

bahsettiğimin tipi biraz daha çocuksu ve sempatikti. ama onu da böyle etekli ofis kıyafetli falan hatırlıyorum

şunun 5-10 yaş büyük hali

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.