ARkadaşlar hepinize selamlar bilgisayarıma yeni ekran kartı takmamla sorunlar başladı GİGABYTE GEFORCE FX 5200 en düşük sistemde çalışabilecek oyunları bile çalıştıramıyorum sistemim P3 800 işlemci Anakartım Gİgabyte V/A AGP 4X Apollo pro 133ddr 128 ramli bir makina bu sorun üzere win 98 yeniden kurdum çalıştırdım sorun çözülmedi oyunları normal bi şekilde yükledikten sonra açma istedigimde masa üstüne geri dönüyorsadece AGEOF oyununu kasıntılı bi şekilde açabildim hatalar şöyle:Mechwarrıo 4 oyununu yükledikten sonra açılışta masaüstüne geri dönerek şu hata penceresi geliyor Your current hardware or driver setup is not compatible with MechWarrior 4, please contact your hardware manufacturer for more information.See readme for known issues.
ekran kartı driverını doğru yüklediğinde emin ol.eğer yüklüyse autorun menüsünde kurs sorun hala devam ederse ana kartın ekran kartını görmüyor olabilir
ekran kartlarında her medel 4x si desteklemez seninkide onlarda biri büyük olasılıkla 2,3 ay öncesine kadar alınan ekran kartları desteklemiyor eger böyle birşey yoksa biostan vga modundaki mb ekrankartıyla aynımı
ANAKARTININ 4 X OLDUĞUNU YAZMIŞSIN. İLK ÖNCE BİLMEN GEREKENLER: 1- FX 5200 SERİSİ EKRAN KARTIN BÜYÜK İHTİMALLE 128 MB AMA 64 BİT OLABİLİR, 2- ANAKARTIN 4X DESTEKLİ ALMIŞ OLDUĞUN EKRAN KARTI 8X DESTEKLİ ORTALAMA %10-15 PERFORMANS KAYBI BURDAN, 3- RAM FREKANSLAEIN 133 MHZ YETERSİZ GELEBİLİR,( BENCE YETERSİZ) 4- AYRICA 128 MB RAM YENİ NESİL OYUNLAR İÇİN YETERSİZ KALIR.
SONUÇ: YAPACAĞIN EN İYİ ŞEY ANAKARTINI DEĞİŞTİRİP RAM MİKTARINI 2*256 400 HMZ ( PC 3200 ) YAPMAN OLACAKTIR. AYRICA ANAKARTININ DUAL CHANNEL DESTEĞİ OLMASINA DİKKAT ET DERİM. BU MAKİNA BENİM 6 AY ÖNCEKİ MAKİNAMI ANDIRIYOR. NFU OYUNUNU OYNAYABİLMEK İÇİN KOMPLE SİSTEMİ DEĞİŞTİRMİŞTİM. SENDE ÖYLE YAPACAKSIN GİBİ GELİYOR BANA. KOLAY GELSİN.
ANKART OLARAK BEN ASUS KULLANIYORUM. GAYET MEMNUNUM, BENDEKİ ANAKART P4 P800 İ865PE. SANA ÖNERECEĞİM BU SERİNİN DELUXE OLANI VEYA 875 CHIPSETLİ BİR ANAKART ALMAN. KOLAY GELSİN
arkadaş sen o ekran kartını boş ferdeğiştirme şansın farsa değiştir bence çünkü bende gigabyte radeon 9200 128mb ddr far ve ben oyunların hemen hemen hepsini sorunsus oynuyorum benim bir arkadaşdada aynı sorun fardı o değiştirdi kurtuldu
bir 128 sd ram daha al makinene XP kur hiçbir sorunun kalmaz ... Kolay Gele
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme