Şimdi Ara

ÇÖZÜM BASİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dc yememek için ben bütün optionsları minimum yaptım şu an şe yarıor gibi sizde deneyin bence daha önce yazıldıysa gerçekten çok özür dilerim

• onlar dc ile alakalı değilki
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_ox

onlar dc ile alakalı değilki

bariz alakalı silah efektlerini filan kapatın
  • ben kapattım ve 20 dk dır lag dan eser bile yok fazla görüntü olunca kasıor zaten bağlantı kötü bide görüntüler de olunca işin içinde lag ve dc süreci başlıo yani deneyenler bişey kaybetmez bence
    quote:

Orjinalden alıntı: O_ox

onlar dc ile alakalı değilki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedLightning -- 29 Ekim 2007; 12:29:02 >
  • Bunu daha önce ben sölemiştim
  • Denemek lazım
  • Alakası yok bence
  • tüm özellikler minumumda..16 bit renkte calısıyor..bilgisayarda 16 bit..silah efectleri fln kapalı..Maximum 30 dk dayanabiliyorum..Ama moradondayım bide geceleri çok rahat oluyor..
  • bencede alakası yok neden derseniz 1 haftadır btütn ayarlar minimumda ama bırakın lag dcyi bazen start bile gelmiyo
  • dediğini yaptım bakalım kaç dk dayanacağım
  • ben denedim pek işe yaramadı açıkçası.
  • Kesinlikle işe yaramıyor. Ben optionsu bırak O ya basıp isimleri ayrıca shout ve normali de kapatıyorum. Ayrıca en düşük çözünürlükte oynuyorum. Yine de pazar kurduktan 5 dk sonra dc
    Sadece geceleri oyunda kalabiliyorum.
  • ben de yarıo sanırım sırf 1,5 saat dayandım ve dc dc yedim ama normalde 15 dkda bir yediğimi düşünürsek çok iyi bir şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedLightning

ben de yarıo sanırım sırf 1,5 saat dayandım ve dc dc yedim ama normalde 15 dkda bir yediğimi düşünürsek çok iyi bir şey

internet bağlantısına göre değişir yani alakası yok senin internet sağlam olabilir veya senin oturdun mah. de herkezinki öyledir grafikle alakalı olsaydı oyun takılırdı hep lag olmazdı lag internetden kaynaklanan birşeydir
  • biliorz o yöntemi K2 de söledi ama o Dc yi engellior biz lag dan da şikayetçiyizz
  • kardeşim dc den kurtulmak çok büyük bir nimet bu günlerde lagdan kurutlmak ikansız hiç deilse dc yemiyelim
  • peki oyunun görünürlüğünü çok etkilyormu ..(sesler efeklerr vs.vs.)
  • beler bende seviyeler normal ama faazla da dc yemiyoruum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.