Şimdi Ara

[ÇÖZÜM]Cwm Yüklenmeyen Telefonlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
4.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sana nasıl teşekkür etsem boş ya ya usta sen adamsın söz sana hollandadan 1 karton sigara ne istersin bana mesaj at ustam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertkan1667 kullanıcısına yanıt
    önemli değil hocam :) yalnız rom kurarken dikkat et rom v6375 stock kernel üstüne olsun yoksa rom açılmaz xperia c color rom atom rom denenenler bunları kurabilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkaanayna

arkadaşlar lütfen bana yardım edin kafayı yicem ne cwm nede orjinal recovery mod açılmıyor sistem güncellemesini açıyorum güncelle diyorum telefon yeniden başlatılıyor ama güncelleme yüklenmiyor sizce neden bu sorunlar var hiç custom rom yüklemedim sadece root var telefonumda gamerz romunu kuracaktım recoverye giremedim :(

verdiğim cwmyi mobileuncle tools ile kur eğer olmaz ise sp flash tool ile orjinal recovery flashla telefona olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaTiqoN -- 8 Ocak 2014; 22:23:30 >
  • Kardeş senin dediğin her şeyi tek tek yaptım ama hala olmuyor .şu cwm yüzünden kafayı yiycem. bin tane recovery yükledim hiç biri olmadı lütfen yardım edin
  • pm den iletişime geçiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaTiqoN

Merhaba arkadaşlar telefona hangi cwmyi yüklesem kabul etmiyordu en sonunda bi cwm buldum kabul ediyor.
    Öncelikle telefonunuzu framaroot ile root edin.
    Sonra play storeden mobileuncle tools programını indirin.
    Altta verdiğim recoveryi indirip hafıza kartının ana dizinine atın.
    Mobileuncle tools programını açıp Recovery Uptadeye tıklayın ve hafıza kartına attığınız recovery.img'i seçin.
    Tamam'a basın sonra CWM modda açılsın mı diye soracak ona da evet diyin işlem tamamdır
    TEŞEKKÜRLER
    cyber71khan
    Orochi™
    maximan2008

GELISTIRICILERIN DIKKATINE
    Arkadaslar romlarinizi v6375 Stock kernel uzerine portlarsaniz yeni parti telefonlarda rom yukleyebilir

ÖNEMLİ NOT : v6375 stock kernel üzerine olmayan romları yüklerseniz rom açılmaz. Ayrıca v6375 stock kernel üzerine olan romları kurduğunuzda kameranız çalışmaz LÜTFEN DİKKATE ALIN

CWM :http://yadi.sk/d/xnLhcOubFYMrg

ALINTIDIR PİTTECH

Yeni aldigim 4.2.1 yüklü ve GMD 16gb telimi root ettim sorun yok..

Şu anda üzerinde v5.0.4.4 mavi renkli recovery.img var ben ilk denememde mi yükledim yoksa originali mi emin değilim.

Ancak recovery.img 6.0.4.4 yüklemek istiyorum.

Bilgisayarımdan SPflash tool ile denedim olmadı..
    programı açıyorum gerekli seçimleri yapıyor ve telefonu pilsiz olarak bilgisayara bağlıyorum download komutu verip sonrasında gelen ekrana evet diyorum ancak hiç bir hareket olmuyor..
    USB driverları bilgisayarıma yüklemiş vaziyetdeyim.

Alternatif Yükleme metodu, Telefona mobıle uncle yükledim oradan ınt dısk deki recovery.img dosyasını seçip deniyorum yine olmuyor.

Neden yapamıyorum..?

Aslına bakarsanız v5.0.4.4 de olabilir diyeceğim ama nandroid backup almak istediğimde o işi yapmıyor, ve "can t mount backup path" şeklinde error veriyor..

Amacım backup alabileceğim ve ileride custom rom da yükleyebilşeceğim düzgün bir custom recovery elde etmek..

Telf mda sd kart yok.. Kendi hafızasını kullanıyorum..

******EKLEME******

Çözümü buldum..
    Buradaki recovery doğru recovery imiş mobile uncle ile yükledim...

http://d-h.st/U8e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 19 Ocak 2014; 12:21:05 >

• NASIL YAPTIN sas_sas anlatır mısın?
  • http://yadi.sk/d/xnLhcOubFYMrg

linkdeki CWM recovery.img i Telfe kurduğumuz mobileuncle programı ile yüklüyoruz.. hepsi o... Ama önce root etmek şart...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 24 Ocak 2014; 23:24:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son of God

kardeş sorun olmazsa recovery-from-boot.p dosyasını atarmısın . adamın biri sildirdi normal recovery dahil açılmıyor . system klasörünün içinde

kardeşim allah senden razı olsun artık delirecektim bu cwm yüzünden ama senin sayende çözdüm çok çok çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: sas_sas

http://yadi.sk/d/xnLhcOubFYMrg

linkdeki CWM recovery.img i Telfe kurduğumuz mobileuncle programı ile yüklüyoruz.. hepsi o... Ama önce root etmek şart...

Çok teşekkürler.. Kıytırık cwm için 2 saat uğraştığıma inanamıyorum.
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    hocam o da bi şeymi ben 3 hafta ugraştıgımı biliyorum
  • konuyu hortlatacağım ama epey uğraştım sonunda bu işe yaradı gerçekten sağolun hocam... Emeğinize sağlık
  • Bu cwm ile Galaxy S4 ve Note 3 romlarını denedim. İkisinde de açılıştaki Samsung yazısından ileri geçemedim. Samsung yazısı çıkınca telefon kapanıp yeniden açılıyor. Çalışan romlar için link varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Node -- 3 Mayıs 2014; 10:14:22 >
  • Bu cwm ile sadece MTK işlemcili telefonların romu yükleniyor herhade?
  • ne yaptıysam olmadı sayende oldu valla allah razı olsun senden
  • bendede oldu çok sağolun :)
  • BaTiqoN B kullanıcısına yanıt
    hocam benim de recovery açılmıyor ne yapmam lazım. orjinal recovery açılmıyor
  • Allah razı olsun kardeşim sonunda oldu

• sd karttaki dosyayı nerden seçeceğim, kendisi online tarıyor?

Edit: sd karta recovery dosyasını klasöre değil de normal dizine atılınca ilk sırada çıkıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innocent_ -- 9 Ağustos 2014; 22:46:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.