Şimdi Ara

ÇÖZÜMÜ İÇERİDE. FM 2009'u Windows Vista'ya yükleyebilenler lütfen bana yardım etsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir forumdan okuduğum üzere şu işlemleri birer birer yaptım fakat hala crack işleminde tam fm91_t1 ile crack yapancak iken File not found or file access error diye birşey çıktı. Bunun çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler.

"1.Oyunu yükleme sırasında "Install via Uniloc (using the internet or Phone Activation)" seceneğini seçerek yükleyin..
    2.Crack dosyası içerisindeki FM2009_v9.1.0_Patch.exe ve fm91_t1.exe dosyalarını oyunu yüklediğiniz dizine (Normalde yüklenen dizin "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009") kopyalayın..
    2.Önce kopyaladığınız dizindeki FM2009_v9.1.0_Patch.exe 'ye tıklayın ve Update 'e tıklayın..
    3.Son olarak da kurulum tamamlandıgında Serial veya telefon ile aktivasyon isteyebilir..
    4.Aktivasyon kısmını kapatıp fm91_t1.exe 'yi çalıştırın ve oyunun içerisindeki fm.exe 'yi göstererek start 'a basın.. Böylece crack işlemi de bitmiş olacak..
    5.Bu işlemleri bitirdikten sonra oyunu keyifle oynayabilirsiniz.."

ÇÖZÜMÜ BULUNDU!!!!!!!!!!!!!!!!!

4. işlemi yapmadan önce fm91_t1.exe'yi yönetici olarak çalıştırı seçin. Yönetici olsanız bile bunu yapın. Ben denedim ve oyun çalıştı!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 19 Mayıs 2009; 21:30:06 >

• Şu konuda da aynı konuda çözüm aranmaktadır fakat daha çözümü bulunmamıştır. Biri çözümünü biliyorsa lütfen söylesin.

http://forum.donanimhaber.com/m_30596032/tm.htm
  • Ya ben yüklerken via uniloc falan çıkmadı başka pcye yükledim onda oynayacağım ve onda internet yok.O yüzden mi öyle bişey çıkmadı?
  • olmuyor yaaa
  • gözünü sevdiğimin xp si bi 10 yıl daha götürür beni :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.