Şimdi Ara

ÇÖZÜNÜRLÜK HAKKINDA YARDIM ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CASPER NİRVANA F600 MARKA DİZÜSTÜ BİLGİSAYARIM VAR

SORUNUM ÇÖZÜNÜRLÜK AYARLARINDA EN FAZLA ÇÖZÜNÜRLÜK 1366 X 768 VAR BEN BUNU 1920 X 1080 YAPAMAZMIYIM

YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.

BİLGİSAYAR ÖZELLİKLERİ
    İ5 7200U
    NVİDİA OPTİMUS 940MX 2GB
    8 GB RAM DDR4

• 940MX var sanıyorum 1333 kadar destekliyor. 64 bit ekran kartın var bakmadan söyledim.Nvidiadan bakabilirsin kaç desteklediğini
  • Bildiğim kadarıyla ekran kartının sunduğu max çözünürlük 1366x768. Yani bu çözünürlükten fazlasını alamazsınız.
  • Üründe kullanılan panel 1366x768 çözünürlüğünde olduğundan full hd panel takılmadığı sürece 1080p görüntü elde edemezsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackblood07 B kullanıcısına yanıt
    Marifet panelde değil öyle olsa herkes değiştirirdi.Ekran kartı önce desteklemesi gerekmektedir.Yalnış bilgilendirme yapmayalım

• carso kullanıcısına yanıt
    Hocam ne dediğinizin farkında değilsiniz sanırım.

Linkte kaç çözünürlük destekliyor bakabilirsiniz.Bilmeden yorum yapmayın.

http://www.gpuzoo.com/GPU-NVIDIA/GeForce_940MX_DDR3.html

Ayrıca aşağıda 940mx olup fullhd panel kullanılan ürünler

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-f800-core-i7-7500u-2-7ghz-16gb-ram-1tb-128ssd-2gb-15-6-w10.html#urun-ozellikleri

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-510-core-i7-7500u-2-7ghz-12gb-ram-1tb-hdd-15-6-4gb-w10.html#urun-ozellikleri

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-510-core-i5-7200u-2-5ghz-8gb-ram-1tb-hdd-15-6-2gb-w10.html#urun-ozellikleri

Daha bulmamı istermisiniz

• blackblood07 B kullanıcısına yanıt
    quote:

carso @ 31 Ağustos 2017 23:42:58

940MX var sanıyorum 1333 kadar destekliyor. 64 bit ekran kartın var bakmadan söyledim.Nvidiadan bakabilirsin kaç desteklediğini

quote:

carso @ Tarih 1 Eylül 2017 14:34
    Marifet panelde değil öyle olsa herkes değiştirirdi.Ekran kartı önce desteklemesi gerekmektedir.Yalnış bilgilendirme yapmayalım

Mesajımda yazmışım ne olduğuna bakabilirsin !

Benim kastım direk paneli değiştirince buna sahip olacağını anlaşıldığı için söyledim , yanlış anlamış olabilirim. Bilgi kirliliği olmaması adına anlamadan yorum atmayın hayırlı forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carso -- 2 Eylül 2017; 0:36:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackblood07

Üründe kullanılan panel 1366x768 çözünürlüğünde olduğundan full hd panel takılmadığı sürece 1080p görüntü elde edemezsiniz

merhaba değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. ekran kartının desteklediğini biliyorum ama sorun paneldemi yoksa yazılımsal bi yolla halledilebilirmi diye merak ettim. bir bilgisayar muhendisi arkadaşım ''karnel'' ile alakalı bi durum dedi bende burdan sormak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carso

quote:

carso @ 31 Ağustos 2017 23:42:58

940MX var sanıyorum 1333 kadar destekliyor. 64 bit ekran kartın var bakmadan söyledim.Nvidiadan bakabilirsin kaç desteklediğini

quote:

carso @ Tarih 1 Eylül 2017 14:34

Mesajımda yazmışım ne olduğuna bakabilirsin !

Benim kastım direk paneli değiştirince buna sahip olacağını anlaşıldığı için söyledim , yanlış anlamış olabilirim. Bilgi kirliliği olmaması adına anlamadan yorum atmayın hayırlı forumlar.

Burada bilgi kirliligi yaratan sizsiniz.Yanlis bilgi veren sizsiniz. Yanlis bilgiyi duzelten kisinin ardindan yazmaya devam eden yine sizsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: vocalise38

merhaba değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. ekran kartının desteklediğini biliyorum ama sorun paneldemi yoksa yazılımsal bi yolla halledilebilirmi diye merak ettim. bir bilgisayar muhendisi arkadaşım ''karnel'' ile alakalı bi durum dedi bende burdan sormak istedim.

eğer daha yüksek çözünürlü olan bir monitörden çıkış alırsanız daha yüksek çözünürlük elde edersiniz.Cihazın üzerinde bulunan panelin maksimum çözünürlüğü odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_KeReMM -- 2 Eylül 2017; 14:42:17 >

• diz üstunde takili panel 720p ustune o panel uzerinde cikamazsin.Nvidia Sanal cozunurluk acsan bile o panelde düzgün göruntu vermeyecektir.(vsr)

Ayrica harici full hd 1080p bir monitore hdmi cikiş aldiğin anda gene rahatlikla 1920 ×1080 kullanabileceksin.

ayni ekran kartini 1080p panelle ben dahil dunyada milyon adam kullaniyor. seni sinirlayan panelin. pozitif tek bir yanin var ekran kartinla 720p cozunurlukte oyun oynarken full hd den daha iyi performans alabilirsin.(yuksek fps)

Üstelik elindeki paneli pinleri uyumlu full hd panelle değişim bile yapabilirsin.

bonus bilgu olsun 2008 yilinda cikan hd4850 bile max çözünürlükte full hd yi geçebilir.
    https://www.cnet.com/products/sapphire-radeon-hd-4850-graphics-card-radeon-hd-4850-512-mb-series/specs/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Eylül 2017; 15:3:8 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.