Şimdi Ara

Çözünürlük Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar benim şuanki monitörüm 1400x900 çözünürlüğünü destekliyor full hd bir monitör almak istiyorum monitörü değiştirirsem fps de bir sıkıntı yaşanır mı örneğin 1400x900 çözünürlükte 100 fps oynadığım bir oyunu 1920x1080 de kaç fps oynarım cevaplarınızı bekliyorum

• Sistemini bilmiyoruz. Ama elbette düşüş olacaktır.
  • Sistemim:
    Ekran kartı:Gtx 960 4gb
    İşlemci: i5 4460
    RAM: 8 gb
    Monitör: Yukarda belirttiğim gibi Philips 190wv
    1400x900

Düşüş olursa da ne kadarlık bir düşüş olacaktır bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baş Bey -- 20 Mart 2016; 13:30:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynadığın oyunun full hd çözünürlükte yotube oynanış videolarına bakman aslında en iyisi olacak ama en fazla 15-20 fps düşüş olur.
  • YouTube dan inceledim örneğin Witcher 3 de kendi bilgisayarımda aynı ayarlarla çok benzer fps alıyorum yani 1400x900 ile 1920x1080 arasında maksimum 5 fps fark var. Sizce bu durum normal midir

• Ben daha fazla fark olur diye düşünmüştüm. Fakat 5 FPS fark varsa çok iyi.
  • 5 fps fark olması imkansız çok daha fazla olur. Nvidiadaki dsr özelliği ile çözünürlüğü arttırıp deneyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome çözünürlük sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Tivibu çözünürlük sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende o kadar az beklemiyordum fakat öyle gösteriyor benchmarklar açıkçası bende şaşırdım farklı oyunlarda da baktım onlarda öyle arada pek bi fark yok gibi. Yardımlarınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.