Şimdi Ara

Cpaneli Türkçe yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda yabancı bir hosting firmasından sadece kendi ve yakın çevremin sitelerini barındırmak için (TR. desteği mevcut) Reseller alacağım fiyat ve özellikler bakımından çok uygun. Unix server, fakat kullanılan panel Cpnale olup Tr dil desteği bulunmamaktadır. benim için sorun olacağını sanmıyorum ama sitelerini yayınlayacağım çoğu arkadaş için sorun olacaktır. basit olsada yine onlar tr olmasını istiyorlar, ben Cpaneli nasıl Tr olarak yapabilirim sanırım, Tr dil paketi yükleyerek bu işlem olabiliyormuş bunu reseller yetkimle yapabilirmiyim, veya firma ile görüştüm onlar hiç yüklememişler sen öğren nasıl yapıldığını bizde halledebiliriz dediler, bunun için bana ayrdımcı olabilirseniz çok sevinirim,
    (Cpanelin en son sürümü sanırım +10 olması lazım)
    Saygılarımla,

• Valla kardeş ben hiç anlamam birkere CPanel ne demek? eĞER söylerseniz size belki yardımcı olabilirim araştırarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: mangaturkey

Merhaba Arkadaşlar,

Şu anda yabancı bir hosting firmasından sadece kendi ve yakın çevremin sitelerini barındırmak için (TR. desteği mevcut) Reseller alacağım fiyat ve özellikler bakımından çok uygun. Unix server, fakat kullanılan panel Cpnale olup Tr dil desteği bulunmamaktadır. benim için sorun olacağını sanmıyorum ama sitelerini yayınlayacağım çoğu arkadaş için sorun olacaktır. basit olsada yine onlar tr olmasını istiyorlar, ben Cpaneli nasıl Tr olarak yapabilirim sanırım, Tr dil paketi yükleyerek bu işlem olabiliyormuş bunu reseller yetkimle yapabilirmiyim, veya firma ile görüştüm onlar hiç yüklememişler sen öğren nasıl yapıldığını bizde halledebiliriz dediler, bunun için bana ayrdımcı olabilirseniz çok sevinirim,
    (Cpanelin en son sürümü sanırım +10 olması lazım)
    Saygılarımla,

Languages
    Additional Language Config
    Clone/Create a New Language
    Delete a Language File
    Download a Language File
    Edit a Language File
    Upload a Language File

Root Sunucu Panelinde Bu Sekilde Bolum Bulunmakta Gordugun Gibi " Upload a Language File " kısmından tr dil dosyasini upload edebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.