Şimdi Ara

CPU COOLER TAVSIYESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD PHENOM II X6 1090T BLACK EDITION 3.2GHZ / 3.6GHZ TURBO CORE 9MB CACHE İŞLEMCI

buna gore saglam overclock da ozellıkle ıslemcının cok ısınmasını engellıcek guzel bı marka bılıyorsanız yardımınız cok makbule gecer tesekkurler

• Subeam ccf intel/amd işlemci soğutucusu ucuz ve kalitelidir.Teknobiyotik'te 72 tl
  • 50 tl civarında istiyorsan xigmatek red scorpion alabilirsin
  • Fiyat belirtmemişsiniz ama madem en iyisini istiyorsunuz Noctua c14

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3269
  • İşlemci soğutucu almak biraz da ölçüye kalıyor çünkü önemli olan şu kasanın içerisindeki Standart işlemci soğutucunun başlangıç noktasından ve kapağa kadar olan derinliğin ölçüsü kaç Cmdir? orayı bulun ona göre ayarlayın çünkü bunların bazıları 16 Cm ila 15,5 cm ile değişiyor ama birde bunların yatık bicimde olanları var..

Fakat kasanın eni yeterince geniş ve soğutucunun takılmasına engeli yoksa 50 liralık olan Red-SCORPİON alınabilir.. Thermalke var düz ve dikey olmayan bir işlemci soğutucu mesala.

ama Dik olanlarda ise 16 Cm kadar Derinlik lazım... kapağa çarpmadan 2 cm lik yer varsa
    sıkıntı oluşturmaz.
  • saolun arkadaslar kasa

Cooler Master HAF RC-922 750W Seasonic Güç Kaynaklı Mid-Tower Siyah Kasa bu buna gore soleyen arkadasım ıcın

ıkıncısı NOCTUA NH-C14 dıyen arkadas ya bu hayvanı bısı kasaya sıgar kasa mıd tower amam sesınden gecılmez bunun 2 pervane dıyo :D
  • red scorpıon hosuma gıttı ancak am3 ıcın olanı varmı cunkı soket uyumu yol senın soledıgınde
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraufuk

saolun arkadaslar kasa

Cooler Master HAF RC-922 750W Seasonic Güç Kaynaklı Mid-Tower Siyah Kasa bu buna gore soleyen arkadasım ıcın

ıkıncısı NOCTUA NH-C14 dıyen arkadas ya bu hayvanı bısı kasaya sıgar kasa mıd tower amam sesınden gecılmez bunun 2 pervane dıyo :D

Heheh, evet iki fanlı ama fanlar 14 cm olduğu için piyasadaki bir çok soğutucudan daha sessiz çalışır

Burdan bakabilirsiniz.

http://www.guru3d.com/article/noctua-nhc14-cpu-cooler-review/7

• quote:

Orijinalden alıntı: tonton54

Subeam ccf intel/amd işlemci soğutucusu ucuz ve kalitelidir.Teknobiyotik'te 72 tl

kardes saolasın bu aklıma yattı gıbı guzel dıyosun yanı overclock un ısısnı alırmı
  • Heheh, evet iki fanlı ama fanlar 14 cm olduğu için piyasadaki bir çok soğutucudan daha sessiz çalışır

Burdan bakabilirsiniz.

http://www.guru3d.com/article/noctua-nhc14-cpu-cooler-review/7

saol kardes gercekten saglam bı urune benzıyo yanı hem sessız anlatılana gore hem etkılı ama ben i7 veya daha ust bı model kullanmadıgım ıcın overclocku da oyunlarda acıp kapıcagım ıcın bunun gıbı endustrıyel bı sogutucuya ıhtıyacım olurmu bılmıyorum cunkı bana bu sogutucu server ıslemcısı sogutucusu gıbı geldı

• quote:

saolun arkadaslar kasa

HAF'a sığmazsa hiçbirine sığmaz(Karar verirsen yine de ölçmelisin). Sağlam oc dediğin için arkadaş önermiş. NH-C14'deki 2 fan sesi arttırmaz, azaltır.
  • Thermalright MUX-120 Black Intel LGA775/1156/1366/AMD İşlemci Soğutucu

buna ne dersiniz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikoraist

Thermalright MUX-120 Black Intel LGA775/1156/1366/AMD İşlemci Soğutucu

kardes oraya bı sonuna amd yazmıs ama bence bu ıntel cpu ıcındır bızım amd am3 e uymaz sorun yaratır ama gercekten saglam bı malzemeymıs tebrık ettım
  • Sizin işlemcinize uyumlu ;) endişeniz olmasın.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ikoraist

Thermalright MUX-120 Black Intel LGA775/1156/1366/AMD İşlemci Soğutucu

kardes oraya bı sonuna amd yazmıs ama bence bu ıntel cpu ıcındır bızım amd am3 e uymaz sorun yaratır ama gercekten saglam bı malzemeymıs tebrık ettım

• Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu

arkadaslar bu benım kafama yatan bı sogutucu butcemede uygun dıgerıyle aralarında 109tl fark far buda benı etkıler bu sogutucu benım amd ye overclock yaptıgımda sogutmaya yetermı yanı tum gun overclock da kalıcak degıl 8 saat max kalır bunada bı yardımcı olursanız sevınırım
  • Normal şartlarda yeterlidir, Herhangi bir sıkıntı çıkartmaz.
  • eywallah
  • uyum sorunu yok araştırdım am3 için uygun overclock yapmayı düşünmüyorum zira çekirdeklerin ikisi de açılmadı :D

benim için önemli olan sessizlik sistemi cidden sessiz hale getirdim tek ses gelen stok fan onu da sessizleştirmek istiyorum onun için Thermalright MUX-120 Black :D
  • Sizin kasanız hepsine uyumlu hale gelir çünkü 922 serisi kasalar bigtower kasa oluyor haliyle bunun eni zaten 23-24 Cm civarı olduğu için yüksekliği 18 cm yada 19 Cm kadar olan soğutucuları bile alır.. rahatılkla herhangi bir sıkıntı yaşanmaz..
  • tesekkurler zaten bı 50 60 lıra daha cıkarırsam daha saglam bısı almayı planlıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.