Şimdi Ara

CPU dan cıkan sıcak hava? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: akcay

anlaşılan senin kasanda eski. yeni h600b lerde birde ısı tahliye kanalı var. arkadaki fan işlemciden çıkan havayı kasanın içine gitmeden direk bu tahliye kanalı vasıtasıyle dışarı çekiyo...

walla hiç duymadım.linkini atabilirmisin?
  • bendeki ve web sayfasındaki kasa bu.yani aynı kasa ve bende bahsenttiğin olaydan yok.yanlış biliyo olabilirsin.
    http://english.aopen.com.tw/products/housing/H600series.htm
  • bence kasanın içinde iyi bir hava akımı ağla ve kapağını kapalı tut
  • quote:

Orjinalden alıntı: Symbol

bendeki ve web sayfasındaki kasa bu.yani aynı kasa ve bende bahsenttiğin olaydan yok.yanlış biliyo olabilirsin.

verdiğin linkte kasanın içini göstermiyo ki +gördüğüm bişeyi yanlış bilmeme imkan yok
  • quote:

quote:

bendeki ve web sayfasındaki kasa bu.yani aynı kasa ve bende bahsenttiğin olaydan yok.yanlış biliyo olabilirsin.

verdiğin linkte kasanın içini göstermiyo ki +gördüğüm bişeyi yanlış bilmeme imkan yok

arkadaşım bu konuyu daha fazla tartışmayalım.sen bi araştır.tatmin olcaksın.

• quote:

Orjinalden alıntı: iNGiLiZKEMAL

Oraya 12cmlık bır fan koydum ordan dırekt ıslemcıye verıyorum havayı oyuzden arada fark yok ama cpu nun cevresındekı sıcak havayı nasıl yapıpda dısarı atarız

işlemciye vermeyeceksin dışarı vereceksin havayı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

quote:

Oraya 12cmlık bır fan koydum ordan dırekt ıslemcıye verıyorum havayı oyuzden arada fark yok ama cpu nun cevresındekı sıcak havayı nasıl yapıpda dısarı atarız

işlemciye vermeyeceksin dışarı vereceksin havayı..

TAbiiki ölede işlmecıye dırekt dısardan hava versem dıye bır deneme yapdım ama bu seferde sıstem asırı ısındı
  • arkaya bir egzoz fanı,tepeye bir egzos fanı,işlaemci karşısına kapak üzerine bir temiz hava içeriye üfliyecek fan,önde içeriye üfleyecek bir fann miss gibi olur valla

haa bide unutmadan bu kadar fana bi de kulağa kulaklık
  • Kablo kalabalığı çok ise bir düzenleyici cırt al. 1.5 milyona 100 tane falan çıkıyor içinden. Fanların önünü kesmeyecek şekilde bağla cırt ile daha sonra arkaya havayı dışarı verecek şekilde bir fan, ön tarafa havayi kasa içine verecek şekilde bir fan tak. Kasa 12 cm destekliyorsa daha iyi olur hem daha sessiz. Bu arada yan kapağa da fan takılabiliyorsa o da dışarı üfleyecek şekilde olsun.
  • hayır bence yan fan içeri işlemci üzerine temiz hava üflemeli kyorhan arkadaşım
  • Benimki de içeri üflüyor bendeki de ama arkaya 90 lık egzos takarsa yeterli olmayabilir sanki ?
  • yok öle olcanı tahmin etmiyorum.tabi denemekte fayda var.senin dediğin durum içeri üfleyen fanın dışarı üfleyenden kapasite olarar çok çok fazla kaldığı durumlarda geçerli olabilir belki ama doğrusu her zaman işlemci karşısındakinin içeri işlemci üzerine üflemesidir.
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşım bu konuyu daha fazla tartışmayalım.sen bi araştır.tatmin olcaksın.

tövbe tövbe gördüm diyorum yaw. yeni h600b kullanan birisi yok mu? anlatsın şuna

• ben kullanıyorum...
  • quote:

Cpu dan cıkan sıcak havayı atamıyorum sıstemden napa bılırız bir fikir

Kasanın yan kapağını kestir eğer onla uğraşamam dersen mika kestir onun üzerinde fan deliği açtırıp sıcak havayı direk tahliye edebilirsin...

Ben öyle yapıyorum.

cpu sıcaklığı 21

Kasa 24 derece

oda sıcaklığı 21 derece

Benden söylemesi...
  • quote:

en kolayı işlemcinin yakınlarına, kasanın arkasında egzoz fan koymak. benim ön panelde bi emici, arka panelde egzoz var. zaten nothwood işlemci çok ısınmıyo, kasanın içindeki hava dolaşımı yeterli

olm inuyasha (ayhan) adamı öldürürsün sen iki üç mesaj gerisini okusana
    quote:

cpu çok sıcak gibi gözükmüo 33C için sistemde öle bencee ama sıcak havayı dışarı atmak istersen kasanın arka kısmına egzoz fan takabilirsin içerdeeki sıcak havayı çekip dışarı üfleyeecek basit bir fan kullnabilirsin

böyle bi yazı var ya sen adamı kesin öldürürsün bu gidişle

• quote:

Orjinalden alıntı: Lodumulu

quote:

Cpu dan cıkan sıcak havayı atamıyorum sıstemden napa bılırız bir fikir

Kasanın yan kapağını kestir eğer onla uğraşamam dersen mika kestir onun üzerinde fan deliği açtırıp sıcak havayı direk tahliye edebilirsin...

Ben öyle yapıyorum.

cpu sıcaklığı 21

Kasa 24 derece

oda sıcaklığı 21 derece

Benden söylemesi...

sen bence sıcaklık ölçümlerini kontrol et oda sıcaklığı ile her zaman belirli bir fark olur. Ya da okumalarına 10 derece koy kafadan. Odan heralde kuzey kutbunda

• Lodumulu senın sıstemde bır garıplık var o kesın,kasayıda kesemem 220$ verdım daha yenı aldım zaten vazgecdım o işden ya gaz sogutma yada guzel bır su sogutma olayı bakıyorum
  • bak simdi kemalcim sen cpu sogutucusu almak istiyosan sana oncerebilecegim 2 tane fan v ar
    zalman 7000cu hyper 6 bana kalirsa bu fanlar oldukca iyi zalman uymuyor deme uyuyor denendi
  • arkadaşlar demin sorulan "h600b12 revize edilmiş kasa" için bilgi vereyim... daha 2 gün önce 66 dolar +kdv ye Aopen h600 b12 300 watt psu lu kasa aldım.. Kasadaki deişiklikler: 1-) yan kapakta air guide yani işlemciye uzanan boru var 2-) Eskiden arkada 2 tane gelen 80 mm fan yerine 92 mm tek bir fan geliyor ve dakikada 3000 civarı devir yapıyor, bu 92mm fanın takılı olduu yere isterseniz 120mm fan da takabilirsiniz ama 92 geliyor unutmayın. 2-) Eski Aopen h600 serisinde yan panelde de 2 tane kasa fanı yeri vardı onlar kaldırılmış nie kaldırılmış ben bi anlam veremedim, ama aopen ın bi bildii vardır heralde,, ön dizaynda bi deişiklik yok ama öne fan takmak bana zor gibi geldi front panel audio ve ledler işi zorlaştırıyo, ve önde belli bi standart yok gibi benim 80mm fanı bi türlü vida deliklerine denk getiremedimmm... Benim sistem daha önce kasa açıkken ve dandik de bi kasam varken sistem 51 derce (idle) , tam yükde de 55-56 derecelere çıkardı,,, şimdi bu kasa ile işlemci idle 39,5-40,5 tam yükte de 42,5 i geçmiyor,, işlemci fanını falan deiştirmedim hala dandik coolermaster şu silent olan bakır tabanlı fan(0 da 2500-3000 dönüyor) ... Aopen kasay ıiyi revize etmiş, ama yan panel fan yerlerini kaldırmış olması beni üzdü.. Arkaya öle sessiz bi 120mm ve öne de zaten sessiz olan arkadaki 92 mm fan ile cillop olacak gibi.... Buarada benim sistem amd 2000+ 1750mhz e overclocklu....8rda+ da board var .. saygılar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.