Şimdi Ara

CPU FAN ÖNERİNİZ.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Scythe Ninja Cpu Cooler + Silverstone FM121 Fan aldım arkadaşlarr hadi hayırlısı
  • CNPS7000 Cu çok iyi Fatal1ty modelı gercekten sesli 900 devirde bile CNPS7000 1300 devirinden neredeyse daha fazla sesi var
    quote:

Orjinalden alıntı: neta

Zalman CNPS7000 Cu yada 7700 ikisinden biri kasana muhakkak uyacaktır ZALMAN FS-C77 FATALITY de çok iyi biraz sesli çalıştığını söyladiler

• arkadaşlar ninja iyi olabilir ama ben imzamdakileri big typhoon ile yapıyorum
    ayrıca ninja için ayrıca fanada para vericeksiniz

bende big typhoon al derim pişman olmassın ayrıca zalman 7000 ve 7700 ninja ve typhoon kadar olamaz

neyse dikkat etmedim almışsın hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 17 Şubat 2006 3:10:25 >
  • arkadaşım o/c 2.ci planda..pc tüm gün açıkkk reset ve elektrik kesintileri harici kapatmıyorum...yatak odasında duruyor pcim....ses olayı ninjada sıfır olacak....... bu yabana atılamaz die düşünüyorum..uzun bi araştırma yaptımm.....dediğin fanıda çok öven var ninjayıda.. 2si yarışıyor gibi bişi....yüzde 50 yüzde 50 lik bi durum yani.. ama fan sesinin olmayışıı süper olacak.. o/c olayınada girerim ilerde lazım olur die 12lik uyumlu birde fan aldım...sanırım doğru karar verdim..herkeze tşkler yorumları için.....
  • Peki sizin bahsettiğiniz Big Typhoon ile Silent 939 arasında ne gibi farklar var?
    Silent 939 MAD için daha mı uygun?

http://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=CL-P0200
  • ninja + 5 v ta 12 lik fan ----> 75+25 ytl
    ac freezer ----> 55 ytl
  • bigtyphoon hem ucuz hem sessiz ben çok memnunum 2800 mhzde 36-37 derece
  • ss koymayı unutmuşum

• bence Hyper 6 alıp 7 voltta kullan sessiz ve serin..
  • ben 3 hafta once zalman 9500 led aldim gayet memnunum bence zalman 9500 led
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.