Şimdi Ara

CPU Fani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaslar hp 4520s laptop da asiri isinma sikintisi vardi son zamanlarda fanin bazen durdugunu farkettim sicakligi surekli kontrol ediyorum hic islem yapilmadiginda 60 derecd cpu sicakligi.bugunde fan komple durdu soktum 5v vererek denedim fan hic calismiyor yeni fan alicam merak ettigim bisey var programlarla fani kontrol edilmiyor bu modelde
    Fanda 4 adet kablo var siyah sari kirmizi mavi
    Arastirdigim kadariya sari 12v(rpmde olabilir) kirmizi 5v siyah eksi mavi de pwm kontrolu
    Ben maviyi iptal ettigimde fan surekli calisir mi yada nasil max hizda surekli calistirabilirim?
    Eger bu tarz bisi olursa laptopun kenarina bir anahtarla kablo cekip anahtar sayesinde otomatige yada surekli maxa alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglaray -- 11 Ocak 2016; 0:24:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi fikir hocam bunu deneyen yoktur sannımca en güzeli denemek
  • Denemeden anlayamayacağız galiba denedikden sonra sonucu ve resimleri atarım kafama takılan 4 kablonun 3 u tamamda bir tanesinden emin degilim onuda denerken olcerek ogrencez artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=i%C5%9Flemci+fan%C4%B1 bunu kullan çok lüküs hafilli caffcaflı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.