Bildirim
cpu fanı takmamanın sonucları nelerdir
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Amanın aman sen naptın hocam sonuçları işlemcinin yanmasındır kömür olmasıdır.dene bakalım tekrar bi aman diyim unutulacak şeymi -
:D nasıl unuttun ki yaa. işlemciye bişe olmamıştır umarım. fan yetersiz kaldığında pc reset attığı gibi yine reset atmıştır heralde. tekrar açılmamasının sebebide sanırım yine fan yetersziliğidir. işlemcinin jelini bi yenileyin isterseniz.umarım yanmamıştır :( -
Büyük ihtimalle işlemci belli bir sıcaklığa gelince kapatmıştır sistemi. Fanı tak çalıştır, herhalde bir şey olmaz eğer çalışmıyorsa, işlemciyi yakmış olma ihtimalin yüksek. O takdirde yeni bir işlemci alma yolu göründü. dua et yanmışsa anakartına bir zarar vermiş olmasın... -
bi makina vardı..çalışırken durduk yere donuyordu..içine bakınca fanın çalışmadığını gördük..fanı yapınca düzeldi..umarım işlemcine bişey olmamıştır.. -
hacı ne yapmışsın ya makineyi öldürecekmisin -
aylardır çalışmıyordu cpu fanı
sıcak havalarda sadece birkaç kere bilgisyarın kitlenmesine neden oldu (kitlendi ve restart da bios ekranı geldi)
kasa fanı da bozulunca ikisini birden yaptırdım , yoksa uğraşmazdım -
cpu sağlamdır bence ama... nasıl becermiş hayret... -
Cpu sağlamdır bence de . Isınınca reset atar. Fan bağlamazsan açılışta sesli uyarı verir vs. vs. ama eski işlemci falansa pek emin değilim -
işlemci sizlere ömür -
Nasıl arkadaşım varmı bir olay ? yanmışmı işlemci yoksa çalıştımı makine merak ettim harbiden -
işlemci:E6750
Anakart:GA-P35-S3 -
O kadar çabuk yanamaz bir işlemci. Sen fanımı çıkardın yoksa soğutucuyla beraber komlemi ,? -
Fanı olmayınca kolay kolay yanmaz ama soğtucuyu da takmadıysan bilemeyeceğim -
Eğer CPU nun üzerindeki fanın sadece kablosunu takmayı unutmuşsanız. Ki kurulum yaptığınıza göre bu aliminyum blok onun yanmasını önleyecektir. Bilgisayarı elektrikten çekin ve evde soğuk hava üfleyen vantilatör gibi birşey varsa onun la içini soğutun yada 5-10 dk bekleyin daha sönra sistemi tekrar açın çalışması lazım...
Kolay gelsin... -
cpu fanını takarken açısı bile çok önemlidir. gelişi güzel takılmaz. işlemcinin yandığını sanmıyorum. üzerini güzelce yumuşak bir bezle silin ve yarım nohut büyüklüğünden biraz az termal macunu üzerine sıkın . daha sonra cpu fanını yerine oturtturduktan sonra gevşek kalmadığından emin olarak klipslerini sıkın ve bağlantı kablosunu da unutmayın.
kolay gelsin
saygılar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X