Şimdi Ara

CPU, GPU, RAM and MORE USAGE IN OSD (Updated!) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
10.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • artı olarak, sürekli osd değerlerini report edebiliyorsunuz ve sonra tek tek inceleyi pdarboğaz var yok nasıl oluştu görüyorsunuz. bu datalarla excelde graph bile yapabilirsiniz vaktiniz ve bilginiz varsa
    diğer özellik ise, interval time ayarlıyorsunuz 500 ms de anlık gösteteriyor değerleri.

@DeviL's: sağ tık properties, link copy paste to browser. DH otomatik küçültüyor resimleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 8 Mayıs 2013; 15:26:02 >
  • ÖNEMLİ NOT:S.M.A.R.T ve benzeri oyun sırasında kullanamdığınız sensorleri kapatın.. yoksa oyun içinde takılacaktır sistem periyodik olarak.. nette araştırdım bu hata HWINFO geliştiricleri tarafından biliniyor ve çözüm bu şekilde.
  • Ben Herşeyi Ayarladım Yapmak İstediğim tek bişey kaldı d3d11 : xxx fps yazıyor. Ben bu d3d11 kısmısını FPS olarak değiştirmek istiyorum msi içerisinden aradım bulamadım nasıl değiştirebilirim fikri olan var mı ?
  • Hocam ben bu olaylardan bir şey anlamadım biri tam olarak anlatabilir mi
  • tam oalrak anlattı kdaha ne istiyorsunuz ? geleyim ben mi kurayım pc nize ?

boş verin artık şu osd işlerini.. oyunlarda lag a sebep oluyor. ihtiyaç olmadıkça kullnamayın, ben kullanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

tam oalrak anlattı kdaha ne istiyorsunuz ? geleyim ben mi kurayım pc nize ?

boş verin artık şu osd işlerini.. oyunlarda lag a sebep oluyor. ihtiyaç olmadıkça kullnamayın, ben kullanmıyorum.

aynen bende kullanmıyorum artık. G510 ile aida64 kullanıyorum ekranda ihtiyacım olan herşeyi görüyorum.oyunda sorun yapmaya başladı.
  • zaten osd ler sadece ilk sistem açılışlarında kullanılmalı herhangi bir problem varm ıyok mu vs ona bakılmalı test açısından.. daha sonra ise kapatacaksın adam gibi oyununu oynayacaksın hem oyun oynarken hele hele multiplayer ise kimse istemez öyle yaızlara arada bir göz misafiri olmak
  • ilginç bir sorunum var aıda64+afterburner sürekli açıktır pc de yalnız son zamanlarda masaüstü aıda64 işlemciyi %10-13 arası kullanıyor dedim programda bir sıkıntı olmuştur diye güncelleyip son sürümünü indirdim yine aynı beraber çalışıyorlar diye bu sefer afterburner ı güncelledim birşey değişmedi en son aıda64 kaldırdım hwınfo64 kurdum oda aynı şekilde yine işlemciyi 10-13 kullanmaya başladı kısacası sensör programlarıyla başım dertte sorunun kaynağını hala çözebilmiş değilim
  • ben anlamadım yav
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    artık bu cpu kullanımlarını precision x afterburner da built in destek veriyor galiba. hwinfo ya gerek kalmadı yani, zaten yıllardırda kullanmıyorum osd yi çünkü 2. ekstra ekranım var oraya attım precsionx speedfan, cpu usage gibi toolları bütün sistemi oradan görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

artık bu cpu kullanımlarını precision x afterburner da built in destek veriyor galiba. hwinfo ya gerek kalmadı yani, zaten yıllardırda kullanmıyorum osd yi çünkü 2. ekstra ekranım var oraya attım precsionx speedfan, cpu usage gibi toolları bütün sistemi oradan görüyorum.

cpuları g15e osdye gpu attım.rahat
  •  CPU, GPU, RAM and MORE USAGE IN OSD (Updated!)

Ben artık osd falan uğraşmıyorum. soldaki ana ekranımi sağda ki ise 19" eski lcd ekran, tüm sistemi görebiliyorum. işim gereğide gelecekte dikey monitor almam gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 20 Nisan 2015; 2:31:39 >

• X-FI X kullanıcısına yanıt
    hocam sen galiba bu işin erbabısın ben şu videodaki gibi olsun istiyorum. fps ısı vs

Precision x ya da afterburner yükle.
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    yükledim ama oyunda yukarı o sol köşeye gelmiyor işte
    rengini vs ayarlardığın yerde o ayarda var, ekran var istediği köşeye tıklıyorsun ayarlıyorsun.. nerede diye soracak olursan sağ altta saatin olduğu bara bak orada RTSS isimli ikon olacak ona tıkla.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.