Şimdi Ara

CPU ISISI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KeanuReeves arkadaş bios'u güncelleyin demişsin, Yukarda belirtmiştim 18/06/2005 12:19 nolu mesajımda Bios güncellemesi yaptık sorunumu çözmedi.
    Ronishark arkadaşda; kasanın içine elle dokunmayın çarpılırsınız demiş, Power den çıkış 12 volt, yani kısa devre falan yoksa insanı çarpacak kadar elektirik yok. yalnız power'e giriş 220 volt, powerin içi ceryan çarpabilir.
    bmadran ve Kirgiz arkadaşda; heatsinkin ayarlarından olabilir demiş. Bu HT ne oluyor, nerden ayarlanıyor?
    Şuanda işlemciyi istanbula gönderdik bakalım sonuç ne olacak.
    Bilgisayarcı arkadaşda yıllardır bilgisayar kuruyoruz ilk senin ki böyle sorunlu çıktı diyor. Benim şansıma herhalde, çünki o kadar üstüne düştüm iyi bir pc kurayım diye. oda böyle çıktı. Benim 1998 de aldıgım PIII 500 mhz Pc yıllardır canavar gibi çalışıyor. Şu anda onu kullanıyorum. eski dostum.........
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veygun -- 19 Haziran 2005, 17:13:04 >

• bende zalman alıcam . zalman gerçekten benim ses sorunu çözermi acaba. bendede pentıum 4.3 var sesde var tabiiiki fanda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: veygun

KeanuReeves arkadaş bios'u güncelleyin demişsin, Yukarda belirtmiştim 18/06/2005 12:19 nolu mesajımda Bios güncellemesi yaptık sorunumu çözmedi.
    Ronishark arkadaşda; kasanın içine elle dokunmayın çarpılırsınız demiş, Power den çıkış 12 volt, yani kısa devre falan yoksa insanı çarpacak kadar elektirik yok. yalnız power'e giriş 220 volt, powerin içi ceryan çarpabilir.
    bmadran ve Kirgiz arkadaşda; heatsinkin ayarlarından olabilir demiş. Bu HT ne oluyor, nerden ayarlanıyor?
    Şuanda işlemciyi istanbula gönderdik bakalım sonuç ne olacak.
    Bilgisayarcı arkadaşda yıllardır bilgisayar kuruyoruz ilk senin ki böyle sorunlu çıktı diyor. Benim şansıma herhalde, çünki o kadar üstüne düştüm iyi bir pc kurayım diye. oda böyle çıktı. Benim 1998 de aldıgım PIII 500 mhz Pc yıllardır canavar gibi çalışıyor. Şu anda onu kullanıyorum. eski dostum.........
    Teşekkürler

HT, intelin çıkardığı, işlemciyi işletim sistemine çift gibi tanıtan ve böylece aynı anda çalışan uygulamalarda hız artışı sağlayan bir tekniktir.Bilgilendirme olsun.Ama sorunun bunla çok alakası olacağını sanmıyorum.Zaten göndermişsin, inşallah düzelerek gelir.

• Hocam , HT'nin anlamını açıkladığın için teşekkürler.
  • özellikle p4 3.0 lar daha çok ısınırlar

arkadaşta p4 3.6 var 50 derece filan

nedense hep p4 3.0

• benim konuma yazdığın yazıya istinaden yazıyorum

veygun arkadasım yazılarını okudum

bilgisayarcıya götürdüm kasayı

kılavye ve maus çıkışları asırı ısınıyormus anakart sonra klavyeyi görmedi birdaha makina kılavyenin takıldığı soketten anakartın tabanına asırı bır sıcaklık gidiyoır bu giris işlemciye yakın islemcinin ayaklarına kadar gidiyor yani bu sıcaklık

bilgisayarcı oyle dedi bende kontrol ettim hakketten girisin altından anakarta doğru asırı sıcaklık gidiyor,

sonuçta gönderdim bugun servise bekliycez bakalım

1 hafta ben ne yapcam 1 hafta televizyonda dizimi izliycem :)

insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdaldarici -- 20 Haziran 2005, 11:47:08 >
  • Erdaldarici arkadaş ben size bakarak şanslıymışım. Bende Pc'min gelmesini bekliyecegim. Fakat bence çift Pc olduğu için bilgisayarsız kalmıyacağım. Eskisiyle idare edeceğim.
    Saygılar
  • Arkadaşlar malesef cpu ısısını düşüremedik. Firmaya geri gönderdik. P4-3.0 serisinde ısı sorunu var diye fark vererek P4 3200 aldım ısı yine aynı 65 dereceye kadar çıkıyor. trey omlayan birde iyi bir fan aldık ısı yine düşmedi.
  • Benim eski yazıları okudumda, bu cpu ısısını bayagı sorun etmişim. Şuan aynı bilgisayarı kullanıyorum aradan kaç sene geçmiş hala aynı şekilde ısı yüksek ama bilgisayara hiç zarar vermedi.
    Sizdede cpu ısısı yüksekse sorun etmeyin.
    Kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.