Şimdi Ara

CPu sıcaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm herkese.Dün arkadaşa yeni bir bilgisayar aldık p4 3.0 800 mhz 775p işlemci var.Montajını ben yaptım pc çalışıyo onda bir sorun yok ancak biosta hardware monitoring kısmında cpu sıcaklığı 70 derece civarında gözüküyo sistem sıcaklığı 30-15 derece civarlarında.Kasada 3 tane fan var.Cpu fan hızı 3000 rpm civarlarında.Active monitoru kurdum onda baktığımda ilk önce cpu sıcaklığı 55 derece civarındaydı.Sonra kasayı açıp cpu fanını falan kontrol ettim.Tekrar çalıştırdığımda active monitorde -104 (ewt eksi yüz dört) derece ama biostan baktığımda yine 70 derece civarlarında gözüktü.Bir oyun çalıştırdığımda sıcaklık artışa geçiyor gözüküyor active monitorde.Ancak kasaya bakıyorum soğuk.Açıp içinde baktığımda da ben elimin hafif yanmasını falan bekliyordum ancak cpu fanı kontrol ettim o da soğuk.Fanla ilgili bir sorun mu bu yoksa biosta ve active monitorde mi yanlışlık var.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• enteresan o kadar soğuk ölçmesi anakartın sıcaklığı ölçmesi sanırım sorunlu açılıştata şimdiye kadar hw mon. da genelde 55 civarında diğerlerine göre normal ama sıcak bir işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gece_sovalyesi -- 5 Mart 2005, 23:53:49 >
  • sensor da bi sorun olabilir başka anakartta da aynı şeyi yapıyor mu?!?
  • Bios Yazmayı Biliyorsan Son Sürümünü İndir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Fan Hızı Ayarlayamıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.