Merhaba arkadaslar oncelikle ben araniza yeni katildim ve herkese selamlar, Yakin zamanda Asus Blitze Extreme ve E6850 islemci aldim , CPU fan olarak Titan amanda var , idle da sicalik 28 derece iken gene idle da bekledigim zaman bazen sicaklik birden 85-86 C dereceye firliyor anlamsiz bir sekilde , bunun sebebi ne olabilir ? ben bunu speedfan ve Everest ile monitor ediyorum , Pcprobe II dende baktigim o sicakligi goruyorum ... bu anlamsizca derece artisinin sebebi nedir ? veya gercekten oyle bir artis oluyor mu ? yoksa sensor sacmalamasindan mi oluyor ? yardim lutfen
bir fikri olan yok mu ?
Bence biosdan bir kontrol et.Geçenlerde bir makinada everest işlemci sıcaklığı hususunda sapıtmıştı 32 derece gösteriyordu biosdan baktım 60küsür derece idi.
sensor saçmalamsı olması muhtemel..eğer gercekten 85 derece olsa makine kilitlenir veya reset ceker..bahsetmediğine göre sende böyle bi problem yok zannediyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme