Şimdi Ara

cpu sıcaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba benim cpu sıcaklığı biraz fazla gibi, programa ne kadar güven olur bilemem ama sıcaklık fotoğraftaki gibidir. ne yapmam gerekiyor? teşekkürler.

http://postimage.org/image/926qzqfy3/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caghdo -- 1 Eylül 2012; 0:43:35 >

• işlemcin ve soğutucun nedir.kasa ebatları nedir bilememkle beraber...önce midtower ve üstü kasa sonra işlemci soğutucusu (kule tipi 120 mmlik fanlı) bir bilgisayar da mutlak olacak...sonra heryıl macun değişecek..he2 ayda bir kasa mutlaka kapaklar açılıp toz-moz alıncak.işlemcii fanı 2 ayda derin bir temizliğe tabi tutulacak...bunları standart yaparsanız herşey yağ gibi akar gider...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

işlemcin ve soğutucun nedir.kasa ebatları nedir bilememkle beraber...önce midtower ve üstü kasa sonra işlemci soğutucusu (kule tipi 120 mmlik fanlı) bir bilgisayar da mutlak olacak...sonra heryıl macun değişecek..he2 ayda bir kasa mutlaka kapaklar açılıp toz-moz alıncak.işlemcii fanı 2 ayda derin bir temizliğe tabi tutulacak...bunları standart yaparsanız herşey yağ gibi akar gider...

işlemcim Intel core 2 quad cpu q8200 2.33GHz , soğutucu coolermaster. cpu fanını kendim taktım fakat tam olarak oturmuş değil o pinlerini oturtamadım. o farkettirirmi sıcaklığı ve performansı? kasa temizliğini yapıyorum 2-3 ayda bir. macunuda daha yeni sürmüştüm.
  • TOSHİBA QOSMİO X770-10N i7 26-30QM işlemci , 8gb ddr5 ram

Boşta çalısırken fan hızı %90 ve cpu sıcaklıgı %75 oluyor. bilgisayar yeni ve hıcbı sorun yokken oldu. herhangı bır kasma takılma da hıcbısekılde olmuyor. ancak fan sesındekı artısı cok net bellı oluyor. Sizce normal mı. yardımcı olursanız sevınırım. tesekkur ederım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.