Şimdi Ara

CPU Sogutma Blokuna Yapismis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugun islemci macunumu tazeleyeyim dedim fanı yerinden cikartirken biraz zorlandim fan cikincada islemcinin sogutma bloguna yapısık halde geldigini gordum suanda yapısık halde duruyolar bunları nasil birbirinden ayirabilirim ?

• Aseton, kolonya(mendil yada kulak temizleme çöpüyle) veya tavsiye eden çok Zippo yakıtı kullanabilirsin. Dikkatli kullan.
  • Merhaba

İşlemci anakarta bir kilit ile kilitli olarak durur, siz anakart üzerinde ki işlemci kilidini açmadan, işlemci ile beraber soğutucuyu nasıl sökebildiniz, siz anakart üzerinde ki işlemci kilit yuvasınıda beraber sökmüş olmayasınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Merhaba

İşlemci anakarta bir kilit ile kilitli olarak durur, siz anakart üzerinde ki işlemci kilidini açmadan, işlemci ile beraber soğutucuyu nasıl sökebildiniz, siz anakart üzerinde ki işlemci kilit yuvasınıda beraber sökmüş olmayasınız ?

ona dikkat ettim kilit yuvasi yerinde duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailchakar

Aseton, kolonya(mendil yada kulak temizleme çöpüyle) veya tavsiye eden çok Zippo yakıtı kullanabilirsin. Dikkatli kullan.

wd40 var onunla deneyecegim simdi
  • "Henkel Wd-40 Pas Sökücü 200 Ml formülü hiçbir aşındırıcı madde içermeksizin çok kalın tabakalı gres yağı ve kiri, etiket ve yapıştırıcı madde kalıntılarını yüzeyden tamamen temizler"

Yapıştırıcı madde kalıntılarını çözen ideal bir ürüne benziyor. Yinede iyice temizlediğinden ve kuruladığından emin ol ve deneyimini bizlerle paylaş. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailchakar

"Henkel Wd-40 Pas Sökücü 200 Ml formülü hiçbir aşındırıcı madde içermeksizin çok kalın tabakalı gres yağı ve kiri, etiket ve yapıştırıcı madde kalıntılarını yüzeyden tamamen temizler"

Yapıştırıcı madde kalıntılarını çözen ideal bir ürüne benziyor. Yinede iyice temizlediğinden ve kuruladığından emin ol ve deneyimini bizlerle paylaş. Kolay gelsin.

uygulauabilecegim tek yuzey kenarlar oralardan biraz yumusatmaya calistim ama yine yok ise yaramiyor delirmek uzreyim
  • Pas sökücü değil sinek ilacıymış :) Macun değil japon yapıştırıcı mübarek! :)) Aseton ve zippo yakıtı gibi ağır kimysal gerekiyor demekki. Yada fön makinesi ile ısıtıp hafif kastırarak çıkarmayı denesen. Tüm deneyimleri sana yaşatacakmışım gibi hissetmeye başladım şimdiden... :\
  • Foto atarsan daha verimli tavsiyeler verir arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen,bi foto atsan aslında daha iyi olur .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.