Bunu kullanıyorum işlemcim i3 2120 max 35 derece oldu şuana kadar. fiyati senin linklerden biraz pahali ama bunu 1 kez alcaksın zaten almişken iyisini al
Bunu kullanıyorum işlemcim i3 2120 max 35 derece oldu şuana kadar. fiyati senin linklerden biraz pahali ama bunu 1 kez alcaksın zaten almişken iyisini al
zalman 9700nt iyi diyorlar ne düşünüyorsun bu konuda?
İşlemcin neki üst modellerden deilse o kadar iyi bir sogutucuya ihtiyacın yok
İşlemcin neki üst modellerden deilse o kadar iyi bir sogutucuya ihtiyacın yok
q9650 3.9ghz de kullanıyorum ve dün 100 dereceyi gördü stok bozması bir fan ile.
92 mm fanlı soğutucular kullandığın işlemciye yetersiz kalır Yukardakilerden birini al 1. ve 2. yi anakartı sökmeden üstten stok fan gibi takabilirsin.
92 mm fanlı soğutucular kullandığın işlemciye yetersiz kalır Yukardakilerden birini al 1. ve 2. yi anakartı sökmeden üstten stok fan gibi takabilirsin.
teşekkür ederim bilgiler için lakin bütçenin az biraz kısıtlı olduğunu söylemeyi unuttum sanırım=) zira o sebebten 2nci el arayışına girmiştim. 50 bilemedin 60tl diyelim bütçeye, iş bu durumda başka bir öneriniz olurmu ?