Şimdi Ara

CPU SOĞUTUCU ? ÖNERİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sıvı soğutma yapacaktım fakat maddi olarak yetersiz kaldığım için dandik 1 sıvı soğutma yerine iyi bir hava soğutma yapmaya karar werdim.

Aklımdaki ürün hem fiatı hem performansı hemde görünüşü açısından çok güzel benim için en önemliside kasam recom x-force resimlerden anladığım kadarıyla kasama rahat sığacak gibi...

Sizdende bu fiatlarda fazla uçmamak şartıyla hoş görünümlü,büyüklük abartı olmaması ve en az bu ürün kadar performanslı tavsiyelerinizi yorumlarınızı bekliyorum...

Alacağım ürün : ASUS SİLENT KNİGHT II Fikirleriniz yorumlarınız vb. her türlü yoruma açığım...

• tt big typhoon vx 120 tavsiyemdir sessiz ekonomik performanslı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemless

tt big typhoon vx 120 tavsiyemdir sessiz ekonomik performanslı
    quote:

Orjinalden alıntı: aemless

Tavsiyen için teşekkürler üstad (: ancak daha estetik görünümlü 1 şey arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: holigan05

quote:

Orjinalden alıntı: aemless

Tavsiyen için teşekkürler üstad (: ancak daha estetik görünümlü 1 şey arıyorum

Alıntıları Göster
    İmzamdaki Zalman 9700'ü öneririm. Nvidia yeşili(!) ledi oldukça şık bir görüntü sağlıyor. imzamdaki işlemci normalde 18-20 derece arası oluyor, çok sessiz bir psu yalnız yük altına girdiğinde oldukça gürültülü çalışıyor. Gerçi yük altına pek girmesine gerek kalmıyor. Kesinlikle Zalman'ı öneririm hava soğutma işinde 1 numara.

• quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

İmzamdaki Zalman 9700'ü öneririm. Nvidia yeşili(!) ledi oldukça şık bir görüntü sağlıyor. imzamdaki işlemci normalde 18-20 derece arası oluyor, çok sessiz bir psu yalnız yük altına girdiğinde oldukça gürültülü çalışıyor. Gerçi yük altına pek girmesine gerek kalmıyor. Kesinlikle Zalman'ı öneririm hava soğutma işinde 1 numara.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

öncelikle öneri için teşekkürler fakat fiat olarak 30 40 lira daha fazla performans olarakda pek 1 farkları yok bu yüzden hala kararım silent knight yönünde

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

öncelikle öneri için teşekkürler fakat fiat olarak 30 40 lira daha fazla performans olarakda pek 1 farkları yok bu yüzden hala kararım silent knight yönünde

Alıntıları Göster
    Sunbeam Core Contact

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuks36

Sunbeam Core Contact

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ufuks36

Sunbeam Core Contact

Ucuz ve performanslı
    3.5ghz e6600 bosta 24 25 oyunlarda 39 40 derece

• quote:

Orijinalden alıntı: CominqUndone

quote:

Sunbeam Core Contact

Ucuz ve performanslı
    3.5ghz e6600 bosta 24 25 oyunlarda 39 40 derece

Alıntıları Göster
    Arkadaşım gerçi Asus almayı kafaya koymuşsun ve bu fikrini tasdik edecek birilerini arıyorsun sanırım ama, ASUS Silent Knight II pek o kadar verimli bir soğutucu değil. Ben de TT BigTyphoon VX tavsiye ediyorum. Ve görsellik açısından da hiç fena durmuyor bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

Arkadaşım gerçi Asus almayı kafaya koymuşsun ve bu fikrini tasdik edecek birilerini arıyorsun sanırım ama, ASUS Silent Knight II pek o kadar verimli bir soğutucu değil. Ben de TT BigTyphoon VX tavsiye ediyorum. Ve görsellik açısından da hiç fena durmuyor bence..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AMFİBİ

Arkadaşım gerçi Asus almayı kafaya koymuşsun ve bu fikrini tasdik edecek birilerini arıyorsun sanırım ama

İşte ruh hâLimi tanımladın üstad

Daha waktim boL acelem yok baya 1 araştırıcam bunu göz önünde bulunduracağım performansı silent knight 2 iLe eşit vb. ne durumda ?
    ßu arada yorum için teşekkürler (:

• quote:

quote:

Arkadaşım gerçi Asus almayı kafaya koymuşsun ve bu fikrini tasdik edecek birilerini arıyorsun sanırım ama

Daha waktim boL acelem yok baya 1 araştırıcam bunu göz önünde bulunduracağım performansı silent knight 2 iLe eşit vb. ne durumda ?

Alıntıları Göster
    TT Bigtyphoon Asus Silent Knight'dan çok daha yüksek performanslıdır öncelikle ama şunuda göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyorum gelecek hava soğutma ürünlerinin %90'ı Direk ısı borusu temaslı ürünlerdir.Bu tür ürünlerin en iyi fiyat performans ürünü ise Core Contact'dır

quote:

Orjinalden alıntı: holigan05

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuks36

TT Bigtyphoon Asus Silent Knight'dan çok daha yüksek performanslıdır öncelikle ama şunuda göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyorum gelecek hava soğutma ürünlerinin %90'ı Direk ısı borusu temaslı ürünlerdir.Bu tür ürünlerin en iyi fiyat performans ürünü ise Core Contact'dır

quote:

Orjinalden alıntı: holigan05

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Olabilir, birçok sitede performansını okudum fakat, kule tipi soğutucular sadece cpu yu soğuturken, BT tipi soğutucular etraftaki bileşenleri de soğutur. Bunu bizzat denedim. Ninja ve Thermalrıght SI120 yi aynı şartlarda karşılaştırdığımda, işlemci ısısı ikisinde de aynıydı fakat SI120 kullandığımda, fan hızı çok düşük olduğunda bile Kuzey Köprüsü 11 derece daha soğuktu. Kaldı ki, BT de SI 120 den aşağı kalmaz performans yönünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

quote:

Olabilir, birçok sitede performansını okudum fakat, kule tipi soğutucular sadece cpu yu soğuturken, BT tipi soğutucular etraftaki bileşenleri de soğutur. Bunu bizzat denedim. Ninja ve Thermalrıght SI120 yi aynı şartlarda karşılaştırdığımda, işlemci ısısı ikisinde de aynıydı fakat SI120 kullandığımda, fan hızı çok düşük olduğunda bile Kuzey Köprüsü 11 derece daha soğuktu. Kaldı ki, BT de SI 120 den aşağı kalmaz performans yönünden.

Alıntıları Göster
    THERMALTAKE Big Typhoon 120VX

ASUSTEK Silent Knight II

SUNBEAM Core-Contact Freezer

Ve aldığım yorumlara dayanarak bu 3 ü arasında gidip geliorum...
    3 ürününde fiatı hemen hemen aynı performans'ları açısından da aynı gibiler..
    € peki bu 3 üründen sizde hangisi ?

• quote:

THERMALTAKE Big Typhoon 120VX

ASUSTEK Silent Knight II

SUNBEAM Core-Contact Freezer

Ve aldığım yorumlara dayanarak bu 3 ü arasında gidip geliorum...
    3 ürününde fiatı hemen hemen aynı performans'ları açısından da aynı gibiler..
    € peki bu 3 üründen sizde hangisi ?

Alıntıları Göster
    kardeş işlemcin 4-5 derece daha fazla ısınır sana tavsiye edilenlere göre ama aşırı bi sessizlik sağlarsın ARCTİC COOLİNG FREEZER 7 PRO al keyfine bak hem 65 tl civarı bi fiyatı var yeter napacan onlara hiç gerek yok ha param çok dersen git core contact al gitsisn sunbeamın

ama sessiz lik arıyorsan kesinlikle bulaşma
    al bi tane AC FREEZER 7 PRO

• quote:

Orijinalden alıntı: kantay

kardeş işlemcin 4-5 derece daha fazla ısınır sana tavsiye edilenlere göre ama aşırı bi sessizlik sağlarsın ARCTİC COOLİNG FREEZER 7 PRO al keyfine bak hem 65 tl civarı bi fiyatı var yeter napacan onlara hiç gerek yok ha param çok dersen git core contact al gitsisn sunbeamın

Alıntıları Göster
    ßu gün boyunca yaptığım araştırmalar sonucu kararımı deiştirmiş bulunmaktayım

Sunbeam core-contact freezer siparişimi yarım saate kalmaz vericem (: bütün yorum yazan arkadaşlara teşekkürler pişman olmayacağımı umuyorum bu soğutucuyla (:

• quote:

Orijinalden alıntı: kantay

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kantay

core contact'ta 75 tl civarı bende core contact almayı düsünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex0L0ViCe -- 19 Mart 2009; 21:11:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ex0L0ViCe

quote:

Orjinalden alıntı: kantay

core contact'ta 75 tl civarı bende core contact almayı düsünüyorum

Alıntıları Göster
    Sunbeam core-contact freezer ben de aldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiyat-performans süper.

• quote:

Orijinalden alıntı: tonk

Sunbeam core-contact freezer ben de aldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Fiyat-performans süper.

Alıntıları Göster
    kesinlikle pişman kalmayacaksın.çok güzel bir ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husnuyildiran

kesinlikle pişman kalmayacaksın.çok güzel bir ürün.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sistemim imzamda ama şuan stok fanda 3.0 olan işlemcimi 3.2 olarak kullanıyorum ve sıcaklık boşta 40 tam yük altında 65 derceyi geçmiyor ama daha düşük tutmak istiyorum ve işlemciyi daha yukarı çekmek istiyorum soğutucu olarak ne önerirsiniz ben sunbeam 120 contact freezer ile ocz gladiator 120mm arasında kaldım bilmiyorum ne yapsam başka bir altarnatifi olanda olursa sevinirim 120 tl lik bütçem var şimdiden sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: predator35

arkadaşlar sistemim imzamda ama şuan stok fanda 3.0 olan işlemcimi 3.2 olarak kullanıyorum ve sıcaklık boşta 40 tam yük altında 65 derceyi geçmiyor ama daha düşük tutmak istiyorum ve işlemciyi daha yukarı çekmek istiyorum soğutucu olarak ne önerirsiniz ben sunbeam 120 contact freezer ile ocz gladiator 120mm arasında kaldım bilmiyorum ne yapsam başka bir altarnatifi olanda olursa sevinirim 120 tl lik bütçem var şimdiden sağolun

Alıntıları Göster
    @AMFİBİ anakart üzerinde dikkatimi bir cüsüm çekti nedir o acaba ?

CPU SOĞUTUCU ? ÖNERİ ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Prokizya

@AMFİBİ anakart üzerinde dikkatimi bir cüsüm çekti nedir o acaba ?

CPU SOĞUTUCU ? ÖNERİ ?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar cpu soğutucusu hakkındaki tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada saymış olduğum soğutucular acaba benim feel hurricane 2 kasama sığarlarmı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.