arkadaslar götürdüğüm adam cpu nu üstündeki fanı ve heatskini söökmüştü.hatta yanlıs hatırlamıyorsam işlemciyide bi söküp takmıs olması lazım.adam windowsu tekrar kurmak için jumperları söküp taktı dolayısı ile sistemin herseyine reset attı.yani ondan önce hiç bir sorunum yoktu.acaba psu dan gelen voltajlardan olabilirmi veya biosu update mi etmeliyim acaba yada fan hızından kaynaklanabilir mi,yani nasıl arttırabilirim acaba ??????????????yardım lütfen
Kendininde söylemiş olduğun gibi adam cpu'yuda sökmüş.Söktükten sonra termal macunu silip yeniden sürdüğünü hiç zannetmiyorum,bunu tekrar sürmek gerekir.Aksi halde ısılar böyle yükselir.Bilen birinden yardım alıp,termal macunu yeniden sürmeniz gerekmektedir.Sürdükten sonra düzgün bir montaj ile ısı sorununu kısmen halletmiş olacaksınız.
cok sağol arkadasım söylediklerin cok mantıklı
hangi sempron çok ısınıyormuş?Palomino amd lerden başka ısınan amd görmedim ben.Hem de sempron ısıncak?? gülerim güldüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme