CPYWATCH [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: codered1983Geliyor gelmekte olan.
Aman diyeyim hocam hala uTorrent kullanılır mı
-
Şu Mafia oyununun yapımcısı dibine kadar haketmişti bunu. Adamlar Çekçe dublaj bile eklemiş ama Türkçe eklemekten acizler. Beter olsunlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: wardstoneAman diyeyim hocam hala uTorrent kullanılır mı
Alıntıları Gösterneden hocam utorrent kötü mü ya da bi espiriyi mi anlamadım ben
-
Güvenilir değil. Qbittorrent kullanın.
-
Geçen yıl haklarında utorrent ve bittorrent'in mining yaptığı haberleri çıkmıştı.
Açık kaynak olan qBittorrent'i öneririm. Hem macos hem de windows tarafında kullanıyorum. Öneririm o programı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: veysel_loweneden hocam utorrent kötü mü ya da bi espiriyi mi anlamadım ben
Alıntıları GösterMining yapıyor arkada.
-
quote:
Orijinalden alıntı: veysel_loweneden hocam utorrent kötü mü ya da bi espiriyi mi anlamadım ben
Alıntıları GösteruTorrent 'te ısrarcıysanız 2.2.1 sürümünü indirip kullanın yoksa qBitTorrent kullanabilirsiniz bir çok arkadaşın söylediği gibi. uTorrent güncellendikçe güçsüzleşti, zayıflaştı. Mining olayı hala devam ediyor mu bilmiyorum ancak sistem güvenliği açısından çok zayıf
-
-
Her Mafia seed'i Take-Two'ya bir tokat.
-
Gecen sene telefonuma bittorent yüklemistim telefonda ağırlaştı sabah kalktım tel ateş gibiydi dedim yeniden baslatayim telefon açılmadı. Sonra haberlerini okumuştum utorrent ve bittorent telefonlarda arka planda mining yapiyor diye ondan sonra telefonuma o tarz hicbirseyi kurmadım. Olan telefona oldu. Dikkat edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün Death Strang'i görmüştüm kırmışlar malum Bulgar torrent sitesinde 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 15 Ekim 2020; 18:50:59 >
Siz bu hırsızların türkçe dil desteği olmadığı için mi oyunları çalıyor sanıyorsunuz
-
hala igg de yok . manşet yapmamışlar kürekli izdivach daki gibi . :))) araştırdım gelmiş düşmüş cpy olarak da , neden ana sayfaya hala koymamışlar . mafia yı geç zamanında çok oynadık ne işime yarayacak . death i de re 3 ü bitirdikten sonra başlarız . ardı arına geliyor yer kalmadı
-
iyi oldu ya fiyatlar yüksekti zaten. oyun alacağıma aklımdaki montu alabilirim.
-
Hadi torrentçiler yine iyisiniz
Hadi torrentçiler yine iyisiniz
Yanlış bilmiyorsam ilk iki oyunu yapan firma Çek firmasıydı yalnız o yüzden eklemişlerdir
-
:)
-
Fitgirl çalışmalara başlamış hocam :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X