Şimdi Ara

Cr7 Hangi Özellikte Gelmis Gecmis En İyi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-F4A62F0AF

Messi istese Psg ye gidip köy takımlarına karşı istatistik kasar Cl alırdı.Baloon dor alırdı.Adam takmıyor belli ki.

Ronaldo milli takımda ne yapmış onu anlamadım ben.Euro 2016 mucizesi ve Euro 2004 hariç yarı finali yok bir turnuvada. Uruguay maçında gördük kendisini. Messi'nin dünya kupası finali var.Kaç tane Copa America finali var. Dünya kupasında bu kadar vurdumduymaz oynamasına rağmen 1 gol 2 asisti var. Hayalet demek ayıp olur.

Alıntıları Göster
    Genel milli takım kariyeri olarak hayalet diyorum.

C. Ronaldo her gittiği kulüpte üzerine koyarak devam etti ve kendini hala geliştiriyor yaş 33.

C. Ronaldo klasik bir kanat oyuncusuydu. Şimdi geldiği noktaya bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F4A62F0AF

Topuk pası vermek nedir ya çok büyük marifet.

Alıntıları Göster
    Topuk pası bir anda 3-4 oyuncuyu oyundan düşürebiliyor bana göre gayette marifet ve bu konuda en iyisi Cristiano Ronaldo.
  • Afonso54 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş olayı futsal anlamış beyler . Kusura bakmayın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Ahahahaaha sen maç izlemedim galiba? Ronaldo'nun bu sene maç başına adam geçme olayı 1. Messi'nin ise 5. Ronaldo ne zaman orta sahadan alıp yürüdü kaç kere? Sezonu takip etmeden gollere bakarak boş boş yorum yapma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmiş geçmiş en komple futbolcu ve üstelik tuttuğum takımın topçusu. O kesinlikle en iyisi!!!

• Cr7 Hangi Özellikte Gelmis Gecmis En İyi ?

+ 2018 Şampiyonlar ligi şampiyonluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FAA9DFD80 -- 16 Temmuz 2018; 13:56:38 >

• UltioPasha kullanıcısına yanıt
    İnsan gibi bir cevap vermemişsin ama yinede insan yerine koyup cevap veriyorum. Adam eksiltmeyi/geçmeyi paslaşarak yapmak vardır, topla gitmek vardır. Yaş ilerledikçe insanlar yavaşlar. Ronaldo sezon boyunca realde hep maç sonuna doğru önde gitmiştir, dripling yapacak bir durum yoktur koşmaz, ama gelir portekizde 80. dakika takımı 1-0 yenikken orta sahadan alır topu gider. Mesajımı iyi okursan yapıyor demedim, yapabiliyor dedim. Önemli olan bunu yapabiliyor olması. Bu yaşta böyle işler yapabilen bir oyuncu daha yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.