Şimdi Ara

Cradle 2The Grave--Cs1.oyuntech.com (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
10.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abi, ortada bi konu yok. Ege sataşıp duruyor bende onla uğraşıyorum
  • başarılarr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuciD`

quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze00

ahhahahah
    forum brezilya dizisine döndü anasını satim

@Kami
    Bu sayfa diğer clan sayfalarından biraz farklı ,burda geyik muhabbeti yapmıyoruz varsa bir sorun clandaki herkesin msn'i sende var

çok ciddi konuşmalar dönüyor burda haklısın

• Bir süredir takımın gidişatını iyi yönde bulmadığım için ve takım oyunu oynayamamaktan ötürü c2q clanı dağılmıştır.Kişisel bir neden değil tamamen oyunda verim alamamaktan kaynaklı bir sebeptir.Varolan arkadaşlıkların oyundaki anlaşmazlıklardan ötürü bozulmamasını dilerim.
    Herkese teşekkürler hayırlısı olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegean-Man -- 23 Ekim 2009; 23:34:58 >
  • Hayırlısı olsun kardeşim
  • vay anasını c2q dagıldı.hayırlı olsun ne diyelim
  • Hayırlısı olsun....
  • Ne alaka yaaa. Daha TeKa atamadan
  • Niye dağıldığımızdan tam olarak haberim yok ama hayırlısı olsun
  • Hayırlısı olsun clanın getirdiği tecrübelerden çok arkadaşlık,abilik önemliydi onlarda Allah'a şükür hala devam ediyor..
  • Hayırlısı olsun.Hepiniz saygıdeğer insanlarsınız,dostluğunuzun hiç bitmemesi dileğiyle.
  • Üzüldüm açıkcası..iyi kötü oldukça zaman geçirdik beraber...yeri geldi sinirler gerildi yeri geldi gülmekten oynayamadık...lakin bu işin sırrı heyecanını kaybetmemekte...gördük ki nekadar iyi arkadaş olsakta..heyecan bitince takım ruhuda ölüyormuş...bizde burda virgül koyalım dedik...biraz kafa tatili herkese iyi gelecektir...maç tansiyonu içinde zaman zaman kalbini kırdığım arkadaşlardan burda özür dilerim..Herkese bol şans..

Şiyar 'daSbo' Karahancı
  • Bana Her Konuda Yardımcı Olan Abilerime Dostlarıma Teşşekür Ederim Hayırlısı Olsun
  • clan dağılmış hayırlı olsun diyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.