Şimdi Ara

Craft and Luna Kişiye Özel El yapımı hakiki deri cüzdan en uygun fiyat (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
18
Favori
25.200
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün gelecek siparişler pazartesi gününe kargoya verilecek. Şuan elimizde 2 sipariş kaldı
  • Kargo ulaştı,
    Ürün on numara arkadaşlar.
    Castle model cüzdan almıştım.
    12 tane kart koydum, aldı rahatlıkla.

Emeğinize sağlık…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairValueGap -- 23 Temmuz 2022; 17:28:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FairValueGap F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam iyi günlerde kullanın

• Pazartesi çıkacak siparişler için son 3 sipariş alcaz 3. Siparişten sonrakiler salı çarşamba çıkacaktır

• Arkadaşlar yarına kadar acil bir ödemem olduğu için Shell cordovan cüzdanı zararına koydum 690 TL - 1 adet stok var alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun
    https://craftandluna.com/el-yapimi-shell-cordovan-deri-cuzdan-castle/

Etsy ve pazaryeri fiyatlarımız bu şekildedir.

https://www.hepsiburada.com/craft-and-luna-el-yapimi-shell-cordovan-deri-cuzdan-castle-p-HBCV00002NDE3B

Ürün tektir eşi benzeri yoktur. Bizim standart yaptığımız derilerden çok farklı bir deri kullanılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Craft And Luna -- 25 Temmuz 2022; 10:8:14 >

• Bugün 2.cüzdanımı da teslim aldım. Ankara modeli çok beğendim. Teşekkür ediyorum alışveriş için

• Kargo ücretlerinde uzunca bir süre değişiklik olmayacağı için fiyatları sabitledik kargo ücreti şuan için kalktı. Deri fiyatları ve malzemeler dolar kaynaklı yükseliyor. Yakın zamanda %15 20 civarı bir zam gelebilir.
  • Yeni çıkarttığımız a5 ajanda - kitap kılıfı organizeri

Craft and Luna Kişiye Özel El yapımı hakiki deri cüzdan en uygun fiyatCraft and Luna Kişiye Özel El yapımı hakiki deri cüzdan en uygun fiyat
    https://craftandluna.com/el-yapimi-hakiki-deri-a5-ajanda-kitap-kilifi-wano/

• kendisinden ürün almıştım. üründe biraz sıkıntı görünce irtibata geçtim, sorunsuz iade aldı ve yenisini gönderdi. anlayışlı iyi bir esnaf.

• Teşekkürler.

Craft and Luna Kişiye Özel El yapımı hakiki deri cüzdan en uygun fiyat

• Marka oluşturmak isteyen müşterilerimiz için üretimimiz başladı. Bizim ürünlerimiz veya kendi göndereceğiniz kalıplar ile toptan olarak çalışmalar yapıyoruz.
  • Yaklaşık 1 haftadır hasta olduğum için forumda çok fazla aktif olamadım şuan normale döndüm. Bu süre zarfında deri kalitesini 1 tık arttırdık ürünleri zırh diye tabir ettiğimiz derilerle yapmaya başladık.
  • snomask kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım üründe de ufak bir problem var. İki gün üst üste özel mesaj gönderdim, ulaşamadım. Siz hangi kanaldan ulaştınız acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dönüşler yapıldı. Whatsapp hattımızdan yazarsanız daha hızlı dönüş olur.

Tüm siparişler hazırlandı yeni gelecek siparişler pazartesi çıkış yapılacaktır.

• Craft And Luna kullanıcısına yanıt
    Dönüşler yapıldı da çözüme ulaştırılmadı. Üründe problem var diyorum. Fotoğraf gönderiyorum. Ürünlerin %90 ı bu şekilde, bu bir problem değil cevabı alıyorum. Fotoğrafta da göreceğiniz şekilde kartlık bölümü sağ orta bölmenin sol tarafı ile sağ alt ve üst bölmenin sol tarafı aynı uzunlukta değil. Craft and Luna Kişiye Özel El yapımı hakiki deri cüzdan en uygun fiyat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• anfora A kullanıcısına yanıt

benim aldığım üründe bu şekilde ve bir kaç beğenmediğim noktadan dolayı kullanmıyorum. alacaklara tavsiye castle modeli çok kaba cepte kullanılmaz

• instagram.com/craftandluna

canlı yayında castle modelini yapıyorum katılmak isteyenler izleyebilir
  • Bugün itibariyle her akşam saat 19:30'da canlı yayında siparişleri hazırlicaz.
    twitch
    craftandluna - Twitch
    https://www.twitch.tv/craftandluna

Şuanda bekleyen siparişimiz kalmadı sipariş geçilmesi durumunda pazartesi çıkışlar yapılacaktır.

• Hepsiburada ile anlaşma yaptık castle modelinde sadece 10 ürünlük 110 tl kargo dahil fiyat olucak
    https://www.hepsiburada.com/el-yapimi-hakiki-deri-cuzdan-castle-p-HBCV000020FVVM

ilgilenen arkadaşlar satın alabilirler
  • Craft And Luna kullanıcısına yanıt

HB'de isim yazıp gönderim olur mu?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.