Şimdi Ara

Craft and Luna Kişiye Özel El yapımı hakiki deri cüzdan en uygun fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
18
Favori
25.114
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videonun bir kısmını izledim gerçekten muazzam bir işçilik. The Hu parçalarıda güzel olmuş

Cüzdana gelirsek, Castle modeli almayı düşünüyorum işim gereği cüzdan içinde bir miktar kağıt para ve bir çok kart bulunduruyorum. İşimi görür mü mesela 200 tl lik bankonot sığıyor mu en geniş yer kaplayan paramız bu ülke olarak. Kaç bankonot sığdırabiliyoruz. Bir de kimlik ehliyet gibi görünür olması gereken yerler için bir opsiyon var mı acaba?
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    Hocam castle işinizi görür banknot olarak ben nakit 8500 tl 200 ve 100 lük banknot koydum boş alan kaldı. Kartlık kısımlarına gelince görünür alan bırakıyorum ufak bir kavisle hem kart rahat çıkıyor hemde görünüyor. Deri de kullandıkça esner ve yumuşar 1 2 ay içinde kartlar çok rahat şekilde girer ve çıkar

Edit : bu haftasonu castle videosu da çekicem hazırlığını yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Craft And Luna -- 31 Mayıs 2022; 23:32:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350 liradan 90 liraya nasıl inebiliyor fiyatı?

• Hocam site üzerinden kartla ödeme yapılamıyor hata veriyor.

• Hayırlı işler olsun

Castle modeli için (hatta diğer modeller için de) içi doluyken katlı halde fotoğraf da paylaşabilir misiniz?

@Craft And Luna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt
    Hocam sanal pos firmamız (paytrek) server değişimi yaptığı için bir süre çalışmıyor farklı sanal pos firmasıyla da anlaşmamız var 1 - 2 saat içinde sorun düzelmezse onun kurulumunu yapıp size burdan bilgi geçeriz
  • https://craftandluna.com/5-bolmeli-klasik-deri-kartlik-wild

hayırlı işler bu ürünün siyah rengi var mı yakın zamanda indirime girer mi acaba

• Yaklaşık 1 ay oluyor alalı gayet kaliteli memnunum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir adet castle sipariş geçtim. Umarım uzun soluklu bir kullanım ömrü olur  

• Craft And Luna kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
    Alayım dedim ama hata alıyorum ödeme safhasında düzelmedi mi acaba?
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun çözülmüştü yine sorun olduysa çerez veya tarayıcı kaynaklı olabilir. Zaten paytr ile anlaşma yaptık yarına aktif ederler posu öğlene kadar kurarız. Size de bilgi geçerim

• Buradan sipariş alıyor musunuz hocam?

• S kullanıcısına yanıt
    Alıyoruz hocam özelden yazıyorum
  • kardeş ölçüleri neden abd standartlarına göre yazdın

• bir de terden boya atması çok yapar mı

• beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    Ürün açıklamarı yurtdışı satışımızdan alınmıştı hocam onları düzeltiriz.

Ürünlerde boya bulunmuyor o yüzden atma gibi bir durumda olmaz. Sadece bakım kremi vardır bakım kremini yıllık sürerseniz sürekli kendini yeniler.
  • @Craft And Luna özelden hangi kargo ile gönderildiği ve hsap bilgisi yazar mısın cüzdan hoşuma gitti

• Craft And Luna kullanıcısına yanıt
    Selam
    Castle modeli için özelden iban paylaşır mısın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rand_Al_Thor -- 2 Haziran 2022; 11:23:20 >
  • Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt
    paylaştım hocam
  • Merhaba
    Castle modelinin kenarlarına yakma işlemi yapıyor musunuz? Satın alanlardan birinde kenarları ham şeklinde görmüştüm

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.