Merhaba arkadaşlar. Bizde ali_emo ile tekrar başlayabiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: ultrAslan ToLgA
Bende başladım.
hey biri benden mi bahsetti shiny suicune wericek olan warsa başlıyorum hemen oyuna
İlk gün çıkartırım ben sana.
sen git gym leri yen önce ezo 3 günde hesabı pert edersin zaten sen hesabı yenilgi manyağı edersin oyunda tad bırakmazsın
Diyene bak. İlk gün gmy'de 2 yenilgi yapan sen değil miydin? Başka bi pokemon oyunu vardı, onda.
iftiraya bak nerde la ben yenilgi yaptım neyse bunları senle tartışmıcam .. Dün kıza teklif edemedim sana teklif ediyim . Tolga ortağım olurmusun asdasdasdasd
Bırak ya senle ortak mı olunur. Bütün gün vıdı vıdı kafamı şişirirsin.
Ne satışı. Önemli bi birlikteliğe ilk adımı atıyoruz. Bunları düşünmek lazım.
Vay adaş Oo Ali hoşgeldin kanka Az mı oynadık beraber
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: toLga_uA
quote:
Orijinalden alıntı: ali_emo
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bende başladım.
hey biri benden mi bahsetti shiny suicune wericek olan warsa başlıyorum hemen oyuna
sen git gym leri yen önce ezo 3 günde hesabı pert edersin zaten sen hesabı yenilgi manyağı edersin oyunda tad bırakmazsın
Diyene bak. İlk gün gmy'de 2 yenilgi yapan sen değil miydin? Başka bi pokemon oyunu vardı, onda.
iftiraya bak nerde la ben yenilgi yaptım neyse bunları senle tartışmıcam .. Dün kıza teklif edemedim sana teklif ediyim . Tolga ortağım olurmusun asdasdasdasd
abaw tolga sende mi oynuyon hala çocuk çocuk oyunlar mı oynuyon hala ( tolga kastın mı lan pokeleri
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bende başladım.
abaw tolga sende mi oynuyon hala çocuk çocuk oyunlar mı oynuyon hala ( tolga kastın mı lan pokeleri
Çok konuşma sıra sende.
tolga nabıon la :D durun gosp abinizde döndü savaşı tıklamadan kendi kendine yapmayı buldum ama yeni bi savaşa oto girmeyi bulamadım onuda bulursam trainerımızı yapmış olucaz :D
quote:
Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-
tolga nabıon la :D durun gosp abinizde döndü savaşı tıklamadan kendi kendine yapmayı buldum ama yeni bi savaşa oto girmeyi bulamadım onuda bulursam trainerımızı yapmış olucaz :D
Hoş geldin
Herkese selam.
söylediğiniz gibi vortex crater'in aynısı.Ama hiçbir şekilde crater'in yerini tutamaz bence.Sonuçta crater'de ki eventlar yenilikler hep günceldi.Bu Vortex crater'in son halinin kopyası.Bakalım yenilikler fikrimi değiştirecek mi? ben şimdilik sadece oyuna arada bir göz atacağım.Gelişmelerle birlikte ben de dönebilirim .Eskileri de ayrıca selamlıyorum crater players Rocks!
quote:
Orijinalden alıntı: wait4u
Beni hatırladınız mı ? -
Lan emre napıyon oglum burda.En son 1.6 de_train atmistik noldu oglum hiç ses seda yok
quote:
Orijinalden alıntı: ThieF
quote:
Orijinalden alıntı: wait4u
Beni hatırladınız mı ? -
Lan emre napıyon oglum burda.En son 1.6 de_train atmistik noldu oglum hiç ses seda yok
Haa doğru nan unutmuşum bak Bu aralar CSS takılıyorum, pc'n elveriyorsa gel ^^
Evet arkadaşlar beklenen foruma doğru son sürat gidiyoruz oldukça kaliteli olmaya başaldık yeniden.
quote:
Orijinalden alıntı: deltadex
Evet arkadaşlar beklenen foruma doğru son sürat gidiyoruz oldukça kaliteli olmaya başaldık yeniden.
kesinlikle bu arada dün t.t ye baktımda yine 100m expli pokesi olanlar dikkatimi çekti varmı bizde bakalım yüksek expli pokeler
Haftaya ben de başlıyorum. Dönem arasından kalan bi hesabım var, onla oyniyacam.