Şimdi Ara

Crazy Sayin MOD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardes ben seni cözemedim mod oldun afedersin ..... kalkti. gelen gecen topigi kapatiyorsun tamam kapat ama bazialrinda önemli seyler oluyor ve sen bu forumun modu olduktan sonra banlanmalar cualti beni 2 kere banladin hic nedeni olmadan. ve bi kac tane iyi arkadasimizida kaybettik. örnek: alkoc, ceza_nefret ve bi cok daha. yani artik bende fazla takilmicam bu foruma ama sen bu forumun modu oldukca eminim cok kisiyi banlican ve nedeni olmadan bari nedenini bi yere yazinda yanlisimizdan bisey ögrenelim. herkese iyi günler artik bende oyunu ve malesef forumuda biraktim.

CRAZY iyi banlamalar sana

• bence hak edeni banlıyor
    ister ceza_nefret olsn ister dangermert olsn ister numand olsn
    hepsi çok iyi insanlar.ewet foruma çok katkıları oldu
    hepsine çok teşekkür ediyorum

FAKAT;

foruma eğer ki bir mod gözüyle bakarsan hepsinin banlanma nedeni doğru

hakaret yasak sonuçta.hakaret edende banlanıyor.bunun eleştirilcek bir yanı yok

bence kötü değil aksine çokta iyi yapıorlar

crazy bilir ona pm atmıstım bazı kişilerin el üstünde tutulduunu düşünüyorum die
    bir aralar gerçekten öleydi
    sonra olaylar cıktı forumda alkoc topic inde birisinin ona artiz ***ü kalkmış gibi
    laf sölemesi onu çok sinirlendi.sinirlenmekte haklı.sonucta oraya resimleri
    biz istediğimiz için koyuyordu.o topic i kirletmemek için sorunlarını pm lerindn hallettiler.
    alkoc adamın pm den ona yazdıklarının resmini çekip başka bi topic e koymustu{ banlandktan sonra fake bi üyelik alıp}

daha sonra modlar hatalarını anladılar ve ban ı kaldırdılar
    fakat çok geç odu artıq alkoc aramızda değil.

uzun lafın kısası bu forumda artıq eşitlik/adalet war.olması gerekende bu.

aslına bakarsanız modlukta zor bi iş
    neyse çok uzattım

okuyanlara teşekkür ediyor yorumlarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Maiden -- 28 Haziran 2006; 16:40:38 >

• ADIM GEÇTİĞİ İÇİN YAZMAK ZORUNDA HİSSETİM.

TABİKİ HER YERİN BİR KURALI OLACAK HERKES BUNA UYACAK BUNLAR TARTIŞILMAZ ŞEYLER.
    BEN KENDİ ADIMA GEREĞİNİ YAPMAMA RAĞMEN BANA BİŞİ SORULMADAN EDİLMEDEN SS LER OLMASINA RAĞMEN MSN DEN SÖLENMESİNE RAĞMEN BANLANDIM..

EVET BENİM YAPTIĞIM DA DOĞRU DİĞİLDİ AMA BU HERŞEYİN SONUCUDUR. BEN EĞER HAKARET GÖRÜYOSAM BUNU SÖLÜOSAM BİŞİ YAPILMIYOSA BENDE BUNA CEVAP VERİOSAM BANLANMAM ÇOK DA HAKLI OLURMU TARTIŞILIR.

KÜFÜR ETMEK HAKARET ETMEK 2.SINIF İNSANLARIN İŞİDİR EĞER BURDA KONTROL MEKANİZMASI HIZLI İŞLESEYDİ BİRİ GELİRDE NE AYAKSIN NE YAPIOSUN DERDİ. YADA NE YAPTIN DERDİ. AMA BUNLARIN YERİNE ANINDA CART BAN ANINDA CART TOPİC KİLİT. SANKİ BİZ POĞACA NASIL YAZILIR DİYE KONU AÇAN BİRİYİZ :)) TABİ Kİ MODLAR HERŞEYE ANINDA MUDAHALE EDEMEYEBİLİR HER TOPİCE BAKAMAYABLİR. AMA MİLLETİN İLGİSİ OLAN 7 SAYFALIK TOPİC KÜFÜR YOKKEN HAKARET YOKKEN KİTLENİRSE. VE HAMAMA DÖNMÜŞ DİYEBİLİRSE. YADA 2002DEN BU YANA KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞAN BİRİNİ SORMADAN ETMEDEN İNFAZ EDİLİRSE O ZAMAN BİRİLERİ KENDİNİ SORGULAMALI. BENİM KİMSEDEN AYRICALIKLI OLMA GİBİ BİR DURUMUM YOK AMA BEN BU YAŞTA SAGI SEVGİ GÖSTERİYOSAM DURUP DURURKEN BİRİLERİNİN BANA HAKARET İÇEREN PM LERİNE BİRİLERİNİN DUR DEMESİ GEREKİRDİ.

• ben yenıyım ama nereye gitsem formdakı haksızlıklar hakkında yazılar okuyorum
    hep banamı denk geliyor yoksa gerçektende bu forumda haksızlıklar oluyorda yönetici diyebilecegimiz kişiler ses çıkarmıyormu ?

evet bende bu forumun bir üyesi olarak mod arkadaşalrdan ve artık kimin yetkisi varsa diyeyim bir açıklama yapması gerekir diye düşünüyorum
  • cordon senden başlıım bu sözün için ceza alıcaksın .... kalktı kelimesi yüzünden

alkocun banlandığı sırada mod diildim fazla k.o bölümüne girmiodum özel sebeblerden dolayı haberim yok ama alkoc çok eskilerden forumda hatta ilk yazdığı yazıları bile hatırlarım

bu topiği uzatmaya gerek yok gereken işlem hakeden için yapılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.